Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Στον Πειραιά την Κυριακή ο Μιραλάς!

Στον Πειραιά την Κυριακή ο Μιραλάς!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού δέχονται καταιγισμό πληροφοριών τις τελευταίες ώρες όσων αφορά στα μεταγραφικά.

Ο Ρέτσος… φεύγει για τη Λεβερκούζεν, ο Ενγκελς… έρχεται από την Μπριζ, χθες «πάτησε» στην Αθήνα ο Τζούρτζεβιτς, ενώ «παίζει» και το όνομα του (στόπερ) Ντράγκοβιτς. Ομως αυτό που «καίει» τους… πάντες στο «λιμάνι» είναι το θέμα «Κέβιν Μιραλάς».

Η φημολογία «ξέσπασε» αρχές της εβδομάδας και δεν ήταν αποτέλεσμα… επιστημονικής φαντασίας. Αυτό αποδείχθηκε από τις αναφορές του αγγλικού Τύπου, αφού η Εβερτον διέρρεε στους ρεπόρτερ της ομάδας ότι ο Ολυμπιακός έκανε «κρούση» για τον Βέλγο. Η απάντηση του αγγλικού συλλόγου ήταν – αρχικά – αρνητική…

Τι «λέει» το ρεπορτάζ μας; Ο,τι ο Ολυμπιακός θα κάνει άλλη μία απόπειρα. Ισως σήμερα (Τετάρτη) ή το αργότερο αύριο το μεσημέρι για να… φέρει στον Πειραιά τον Μιραλάς.

Οι Πειραιώτες, μετά την πώληση του Ρέτσου, «στέκονται» με περισσότερη (οικονομική) άνεση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Εβερτον, μπορούν δηλαδή, έστω και την ύστατη ώρα να καλύψουν ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του Μιραλάς (εφόσον τον πάρουν δανεικό) και να «εγγυηθούν» για μια «γερή» οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στο πίσω μέρος του μυαλού μας να έχουμε ότι ο Μιραλάς θα… πατήσει το χορτάρι του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Κυριακή, όταν δηλαδή η Εθνική μας ομάδα θα υποδεχθεί το Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Οπότε ο Μιραλάς θα έρθει σίγουρα στην Αθήνα… Αυτό που θέλουν όμως οι Πειραιώτες είναι να ανήκει – ξανά – στον Ολυμπιακό…

Ρεπορτάζ: Ηλίας Ζυματούρας

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.