Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΙΛΑΣ: Οταν παίζουν τα πλουσιόπαιδα

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΙΛΑΣ: Οταν παίζουν τα πλουσιόπαιδα

Οι ταινίες περί φτωχολογιάς, πείνας, πίκρας και οικογενειακού χωρισμού ήταν στη μόδα την εποχή που οι λαοί προσπαθούσαν να ορθοποδήσουν μετά τη λαίλαπα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Και ύστερα ήρθε η εποχή των ατελείωτων σειρών τύπου «Δυναστεία» και «Ντάλας».

Η νέα τάξη πραγμάτων επέβαλε τους κανόνες. Ουδείς ενδιαφερόταν για τον πόνο της Μάρθα Βούρτση και τα κλαψιάρικα παράπονα του Νίκου Ξανθόπουλου για τα ένσημα του ΙΚΑ. Η ατίθαση ζωή των πλουσίων, πλασαρισμένη με έξυπνο τρόπο σε χιλιάδες τηλεοπτικές σειρές, καθήλωνε τους πελάτες – θεατές.

Λίγοι πλέον ασχολούνται αν πληρώνονται εργαζόμενοι όπως και οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των μικρών κατηγοριών. Τους θυμούνται μόνο όταν ο «χωροφύλακας» του στοιχήματος πετάει στην αγορά φακέλους με ολόκληρη λίστα υποψήφιων «πειραγμένων» παιχνιδιών. Σιγά το θέμα! Υπάρχουν ενδείξεις, όχι αποδείξεις.

Η κόντρα των πλουσίων παιδιών, Νεϊμάρ – Καβάνι, προσφέρει περισσότερη συγκίνηση. Σύμφωνα με διάφορες ειδήσεις που βασίζονται σε «μυστικούς πράκτορες», ο πρόεδρος της Παρι Σεν Ζερμέν, Αλ Κελαϊφί, είπε να δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ μπόνους στον Καβάνι ώστε να αφήσει τον κακομαθημένο Νεϊμάρ να εκτελεί τα πέναλτι που θα κερδίζει η πλουσιότερη ομάδα της Γαλλίας.

Η συνέχεια ίσως προβλέπει πριμ για τα φάουλ και τα κόρνερ ή την έγκαιρη προέλευση των παικτών στην προπόνηση συν επίδομα καλής συμπεριφοράς μετά τα μεσάνυχτα!
Πριν οι Αραβες αποφασίσουν να «κλέψουν» τον Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα (100.000 ευρώ την ημέρα δίνουν στο παιδί), είχαν φροντίσει να «καθαρίσουν» τα αποδυτήρια από τα προβληματικά παιδιά, Ματουιντί και Οριέ. Είχε προηγηθεί η απόκτηση του Ντάνι Αλβες, κίνηση που είχε ως σκοπό να δώσουν τα ηνία των αποδυτηρίων στους Βραζιλιάνους, αφήνοντας στην άκρη της αργεντίνικη συμμαχία στην οποία ανήκει και ο Καβάνι. Χρειάστηκε ένα πέναλτι στον αγώνα με τη Λυών να φέρει στην επιφάνεια το τι ακριβώς γίνεται στην Παρί. Εβαλε ξανά το χέρι του ο Ντάνι Αλβες, αυτό το εξαιρετικό αγόρι που άφησε τη Γιουβέντους μετά τον υποτιθέμενο τσακωμό με τον Μπονούτσι (έφυγε κι αυτός) στο ημίχρονο του τελικού του Κάρντιφ με τη Ρεάλ.

Η πλειοψηφία των Βραζιλιάνων παικτών «ψοφάει» για χρήμα και κυριαρχία στα αποδυτήρια. Ο πρώτος που αντιστέκεται το πληρώνει ακριβά. Το γνωρίζει ο προπονητής Ουνάι Εμερι, ο μοναδικός που θα μπορούσε να δώσει τέλος στη γελοία υπόθεση, αλλά δεν έχει την απαραίτητη δύναμη. Χωρίς τον Νεϊμάρ στο Μονπελιέ, η ομάδα κατάφερε να σουτάρει μόνο μια φορά στο τέρμα. Το πλουσιόπαιδο από τη Βραζιλία επιστρέφει κόντρα στην Μπάγερν, ίσως τη χειρότερη αντίπαλο στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αν στο Παρίσι προσπαθούν να βρουν την ισορροπία στα αποδυτήρια, ο καλός άνθρωπος Κάρλο Αντσελότι, προβληματίζεται περισσότερο για την απουσία του τερματοφύλακα Νόιερ, παρά για τα τερτίπια των αστεριών, που νομίζουν ότι κάθε ματς χρειάζεται… δύο μπάλες για να είναι εκείνοι ικανοποιημένοι.

ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5

ΤΡΙ.(21.45) 1034 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΛΕΙΨΙΑ 2OV (2,90)
TET.(21.45) 1156 ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2 (2,20) 
ΤΕΤ.(21.45) 1154 ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΣΕΛΤΙΚ 2 (3,30)
ΠΕΜ.(20.00) 1212 ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΣΤΕΑΟΥΑ 2 (2,40)
ΠΕΜ.(20.00) 1216 ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΡΣΕΪΓ 2 (2,70)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.