Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΤΟΥΡΚΙΑ: Χωρίς Μπατάγια η Μπούρσασπορ

ΤΟΥΡΚΙΑ: Χωρίς Μπατάγια η Μπούρσασπορ

Μεγάλο πλήγμα για την Μπούρσασπορ η απουσία του αρχηγού Πάμπλο Μπατάγια (μέσος, 6/3). Ο Αργεντινός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε και αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς με την «υγιέστατη» Καϊσέρισπορ.

Τι εστί Μπατάγια; Ο παίκτης που έσωσε κυριολεκτικά την ομάδα πέρσι την τελευταία αγωνιστική (2-1 στην Τραμπζονσπόρ), ο παίκτης που οργανώνει τα πάντα στο γήπεδο, ο παίκτης που αναλαμβάνει όλες τις στημένες φάσεις, το αγαπημένο παιδί της εξέδρας. Κομβική απουσία, η Καϊσέρισπορ είχε και συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη (16.30 ώρα έναρξης).

Στην εξέδρα ο Γκιουνές: Με μία αγωνιστική μακριά από τον πάγκο τιμωρήθηκε από την τουρκική Ομοσπονδία ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σενόλ Γκιουνές. Ο «δάσκαλος» ύψωσε περισσότερο από όσο έπρεπε τη φωνή του στον ρέφερι Αλί Παλαμπιγίκ την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε, οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας δεν το άφησαν να πέσει κάτω και πλέον θα βρίσκεται στην εξέδρα για το ματς της Κυριακής (19.30) με την «αγαπημένη» του Τραμπζονσπόρ (γεννημένος στην Τραπεζούντα, την υπηρέτησε ως παίκτης και προπονητής).

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.