Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ολα ρευστά στη Βραζιλία

Ολα ρευστά στη Βραζιλία

Οι διακοπές των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων έβγαλαν από τον ρυθμό τους τις ομάδες σε όλο τον κόσμο. Η Βραζιλία και η Αργεντινή δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Ξεχνάμε τη «φόρμα» που είχαμε στο μυαλό μας, λογικά θα δούμε αλλαγμένες αρκετές ομάδες.

*Στη Σαν Λορέντζο δεν ξέρουν τι… θέλουν στο θέμα «προπονητής». Τη Δευτέρα παίρνουν τον Αλμέιδα, την Τρίτη ανακαλύπτουν ότι δεν… μπορούν επειδή απαιτούνται χρήματα (είναι κόουτς στη Γουαδαλαχάρα) και την Τετάρτη λένε ότι θα μείνει έως τον Δεκέμβριο ο υπηρεσιακός Μπάζιο (φωτογραφία). Εννοείται ότι όλα αυτά είναι… σχετικά, γιατί αν συνεχιστούν οι «γκέλες» και αντιδράσουν οι οπαδοί, τότε η διοίκηση θα κινηθεί άμεσα για απόκτηση νέου προπονητή.

Στην Ντεφένσα την βρήκαν την… άκρη. Συμφώνησαν με τον Χουάν Πάμπλο Βοϊβόντα, ο οποίος δούλευε στη Β’ ομάδα της Νιούελς και όποτε χρειάστηκε έπαιξε ρόλο υπηρεσιακού στους «λεπρόσος». Η πρόσληψη του 42χρονου είναι «πείραμα», αλλά για να τα λέμε όλα στο πρόσφατο παρελθόν η διοίκηση έχει πέσει διάνα στις επιλογές προπονητών (Ολάν, Μπεκασέσε).

Για την Μπόκα ο τραυματισμός του Φερνάντο Γκάγκο είναι σοβαρό πλήγμα. Ο άτυχος μέσος υπέστη πάλι «χοντρή ζημιά» στο γόνατο (ρήξη, έκανε χειρουργείο) και ήδη ο τεχνικός Σελότο «πονοκεφαλιάζει» για το ποιος θα… μοιράζει την μπάλα, όταν αυτή έρχεται από τα στόπερ. Σε αυτόν τον ρόλο ο Γκάγκο ήταν «όλα τα λεφτά».

ΧΙΛΗ: Η Τσίλε… μάζεψε πολλά προβλήματα. Προσοχή! Τελευταίο θύμα τραυματισμού ο σκόρερ Πινίγια (ε. 7/5), ο οποίος χτύπησε την περασμένη Τρίτη στο ματς της Χιλής με τη Βραζιλία. «Χλωμός» για το ματς με την Αντοφαγάστα είναι και ο μέσο-επιθετικός Λορενσέτι (8 συμμ./2 γκολ). Στην Τεμούκο τραυματίστηκε ο Ντονόσο (7 συμμ./2 γκολ), ο οποίος είναι το σημείο αναφοράς στην επίθεση μαζί με τον Φαρφάν.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΑΒ. (03.05) 1282 ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΝΤΕΦΕΝΣΑ OVER (2,15)
ΚΥΡ. (20.05) 1626 ΓΟΔΟΪ ΚΡ. – ΧΙΜΝΑΣΙΑ Χ (2,90)
ΤΡΙ. (01.05) 1700 ΟΛΙΜΠΟ – ΟΥΡΑΚΑΝ 2 (2,75)
ΤΡΙ. (03.05) 1702 ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡ. – ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ Χ2 (2,95/2,80)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.