Είστε εδώ : Αρχική > Προβλέψεις > Προτάσεις για το κουπόνι της Τρίτης

Προτάσεις για το κουπόνι της Τρίτης

Οι «μάχες» των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κλέβουν την παράσταση. Ξεχωρίζουν τα ματς Μάντσεστερ Σίτι – Νάπολι και Ρεάλ Μαδρίτης – Τότεναμ, ενώ το υπόλοιπο «μενού» πλαισιώνεται κυρίως με παιχνίδια από τις «μικρές» κατηγορίες Αγγλίας, Βραζιλίας και από το Μεξικό (εμβόλιμη αγωνιστική).

Η Σεβίλλη ταξίδεψε στη Μόσχα (παίζει με τη Σπαρτάκ) χωρίς τον πολύτιμο επιθετικό Ενζονζί και τους αμυντικούς Παρέχα, Καρίσο.

Στη Λίβερπουλ (φιλοξενείται από τη Μάριμπορ) είναι τραυματίες οι Μανέ (επιθετικός, 3 γκολ) και Λαλάνα (μέσος).

Με σημαντικές ελλείψεις στην άμυνα η Φέγενορντ κόντρα στη Σαχτάρ. Δεν υπολογίζονται οι βασικοί στόπερ Μποτέγκιν και Φαν ντερ Χέιντεν.

Στην Τότεναμ θα απουσιάσει ο μεσοεπιθετικός Ντέλε Αλι, ενώ στη Ρεάλ Μαδρίτης παραμένουν εκτός οι Καρβαχάλ (μπακ) και Κόβασιτς (μέσος), αντίθετα επιστρέφει ο βασικός γκολκίπερ Νάβας.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν Σπαρτάκ Μόσχας (εκτός 5 παίκτες) και Σεβίλλη, περιμένουμε αμφίρροπο το μεταξύ τους παιχνίδι, δεν αποκλείεται να λήξει ισόπαλο. Μηχανές… παραγωγής τερμάτων Μάντσεστερ Σίτι και Νάπολι, βρίσκονται στην κορυφή σε Πρέμιερ Λιγκ και Καμπιονάτο αντίστοιχα. Αρκετά πιθανό να σημειωθούν πολλά γκολ στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ισχυρή στην έδρα της η Λειψία, παίζει επιθετικά, αν και είναι «πρωτάρα» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εξαιρετικό δείγμα γραφής έχει αφήσει η Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, σκοράρουν αμφότερες.

1783 ΜΑΝ. ΣΙΤΙ – ΝΑΠΟΛΙ OVER 3,5 (1,80)
1785 ΛΕΙΨΙΑ – ΠΟΡΤΟ G/G (1,60)
1787 ΣΠΑΡΤΑΚ Μ. – ΣΕΒΙΛΛΗ Χ (3,65)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.