Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΠΟΝΗΡΟΣ στο Euro Under21, στη Βραζιλία και στη Σκωτία

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ στο Euro Under21, στη Βραζιλία και στη Σκωτία

ΤΟ EURO U21 βρίσκεται στην προκριματική φάση. Στον 3ο όμιλο προελαύνει η ΔΑΝΙΑ, με 4 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Βασίζεται στους ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς της, ο χαφ Σκοβ έχει πετύχει 5 γκολ και 6 ο επιθετικός της Γκενκ, Ινγκβαρντσεν (περσινός 1ος σκόρερ της Α’ Δανίας). Συν τοις άλλοις, ο τεχνικός Φρεντέρικσεν θα έχει στη διάθεσή του τον φορ του Αγιαξ, Κάσπερ Ντόλμπεργκ («κατέβηκε» από την Ανδρών). Το απόλυτό της «δοκιμάζεται» από την ΠΟΛΩΝΙΑ, η οποία έχει κάνει δύο «γκέλες» στον όμιλο (3-3 εντός με Φινλανδία και 2-2 εκτός με τα Νησιά Φερόες) και δεν υπολογίζει στον αρχηγό και 1ο σκόρερ Κοβνάτσκι, λόγω τιμωρίας. Επιλέγουμε το «διπλό» του 2,15 (στον κωδικό 1937, την Τρίτη στις 19.00).

ΣΤΗΝ Α’ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ την Κυριακή είδαμε την ΜΠΑΪΑ απαλλαγμένη από το άγχος της παραμονής να… χαίρεται το παιχνίδι με τη Μινέιρο, ενώ ο κόσμος την… πίεζε να επιτεθεί. Το τελικό 2-2 αποτυπώνει την «εικόνα» της αναμέτρησης (πολλές φάσεις, πάνω – κάτω η μπάλα). Τώρα υποδέχεται τη ΣΑΝΤΟΣ, η οποία διαθέτει ποιοτικές μονάδες και μπορεί να παίξει τον… ρόλο της Ατλέτικο Μινέιρο, σε αυτό το παιχνίδι. Το Over έχει απόδοση 1,90 (στον κωδικό 2055, ξημερώματα Παρασκευής στη 01.00).

ΜΑΧΗ κορυφής είναι στην Λιγκ 1 της Σκωτίας εκείνη της Εϊρ με τη Ρέιθ Ρόβερς, με το βλέμμα μας να πηγαίνει δικαιολογημένα στα… αριστερά. Η Ρέιθ έχει να αντιμετωπίσει την κούρασή της από τη μάχη του Τσάλεντζ Καπ κόντρα στην εμφανώς ανώτερη Νταμπάρτον, αλλά και την καλύτερη επίθεση της Λιγκ 1. Η γηπεδούχος δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο μεταξύ των 10 μονομάχων στην τρίτη τη τάξει κατηγορία της Σκωτίας, ενώ προέρχεται από ένα τρομερό κρεσέντο 21 τερμάτων στα 7 τελευταία παιχνίδια της. Φόρμα, έδρα και η κούραση της φιλοξενούμενης, μας οδηγούν στον υψηλό «άσο» με απόδοση 2,30. (κωδικός 1978, την Τρίτη, στις 21.45).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.