Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΠΟΝΗΡΟΣ σε Γερμανία, Αγγλία και Ολλανδία

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ σε Γερμανία, Αγγλία και Ολλανδία

ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ θα στηρίξουμε τη ΒΕΡΝΤΕΡ. Για δεύτερο σερί ματς η ομάδα του Κόφελντ έκανε πειστική εμφάνιση, στο β’ ημίχρονο κόντρα στη Λειψία έπαιξε εξαιρετικά, αλλά ήταν άστοχη. Δεν άξιζε να χάσει. Επόμενη αντίπαλος η ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ, που μόλις την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε τον πρώτο της εκτός έδρας βαθμό. Θεωρούμε ελκυστική την απόδοση του «άσου» στο 2,19 (στον κωδικό 724, Σάββατο στις 16.30) και ποντάρουμε…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ της Σκωτίας, η ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ υποδέχεται τη ΦΟΛΚΕΡΚ και τα πράγματα είναι λίγο – πολύ ξεκάθαρα. Πάμε ανάποδα, λέγοντας ότι οι φιλοξενούμενοι «Μπερνς» βρίσκονται σε κάκιστο αγωνιστικό φεγγάρι, απέχουν για επτά ματς από τις νίκες, ενώ μετράνε τέσσερις ήττες στα πέντε πρόσφατα ματς τους, με τον νεοφερμένο κόουτς Χάρτλεϊ να δείχνει ότι, προς το παρόν αδυνατεί να βρει λύσεις. Ετοιμάζεται, βέβαια, για μεταγραφές, ως τότε όμως τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Από την άλλη μεριά, η Λίβινγκστον έκανε το… ατόπημα της, έχασε με 3-1 από τη Σεντ Μίρεν, όμως στην ουσία απλά έπεσε πάνω σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Επιθετικά είναι ισχυρή, είναι ομάδα ενθουσιώδης που παίζει καλό ποδόσφαιρο, το δείχνουν οι 6 νίκες στα 9 πρόσφατα ματς, ενώ δεν είναι τυχαίο το ότι βρίσκεται στην 3η θέση. Πάμε με τον «άσο» του 1,85 (κωδικός 790, Σάββατο στις 17.00).

ΣΤΗΝ Α’ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ υπάρχει «γκρίνια» των «ισχυρών», για τον συνθετικό χλοοτάπητα αρκετών γηπέδων και τον κίνδυνο τραυματισμών των παικτών. Τον χειρότερο διαθέτει η ΦΕΝΛΟ, η οποία στην έδρα της μπορεί να δυσκολέψει κάθε ομάδα και ιδιαίτερα όσες υπερέχουν ποιοτικά. Στις 25 Οκτωβρίου κέρδισε 3-1 την Ουτρέχτη για το Κύπελλο, ενώ η πρωτοπόρος Αϊντχόφεν έχανε με 2-1 και χρειάστηκε να αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα για να τη «λυγίσει». Η ΑΛΚΜΑΑΡ προέρχεται από 5 σερί νίκες, όμως στο προηγούμενο εκτός (πάλι σε συνθετικό) κέρδισε με την… ψυχή στο στόμα την ουραγό Ρόντα. Πιστεύουμε πως υπάρχουν προϋποθέσεις για την κόντρα του φαβορί. Στο 3,90 ο «άσος» και «3,70» η ισοπαλία (στον κωδικό 908, Κυριακή στις 13.30).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.