Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΠΟΝΗΡΟΣ σε Τουρκία, Γερμανία, Ισπανία και Αργεντινή

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ σε Τουρκία, Γερμανία, Ισπανία και Αργεντινή

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ η ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ… αρχίζει να θυμίζει ομάδα. Η αλλαγή στον πάγκο (Τσαλιμπάι αντί Γιανάλ) φαίνεται να έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία των παικτών και αυτό στο αήττητο σερί των 5 αγωνιστικών (4-1-0). Η επιθετική γραμμή έχει πάρει μπροστά, με τους Γιλμάζ, Ρονταγιέγκα και Ν’ Ντόι να έχουν πετύχει τα 25 από τα 38 φετινά γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Επόμενο εμπόδιο είναι η ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ, η οποία μπορεί να είναι άνετη βαθμολογικά, ωστόσο αμυντικά δεν πείθει (δέχθηκε γκολ και στα 9 φετινά εντός έδρας ματς). Επίσης, στο μυαλό των παικτών βρίσκεται και το μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου με την Μπόλουσπορ, εκεί όπου καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ (3-1). Ικανοποιητικό το «διπλό» του 2,45 (κωδικός 1577) στον αγώνα του Σαββάτου στις 13.00).

 ΣΤΗ Γ’ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ η ΧΑΛΕΣΚΕΡ θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες. Θα λείψουν οι τραυματίες Μπαρνόφσκι (11/0), Σταρόστσικ (15/0), Τ. Μίλερ (12/0) και ο τιμωρημένος Αγιάνι (12/1), όλοι τους είναι αμυντικοί. Προέρχεται από 2 σερί ήττες και φιλοξενεί την ΣΒΙΚΑΟΥ, η οποία «καίγεται» για βαθμούς, για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και στο προηγούμενο ματς ήταν βελτιωμένη, αποσπώντας 1-1 από τη Φορτούνα (4η) στην Κολωνία. Πιστεύουμε πως είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί την περίσταση. Στο 2,12 ο «άσος» (στον κωδικό 2309 την Κυριακή στις 15.00).

ΣΤΗΝ Α’ ΙΣΠΑΝΙΑΣ έχουμε την αναμέτρηση ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΧΙΡΟΝΑ όπου η φιλοξενούμενη προέρχεται από την ήττα – σοκ στο «Μοντιλίβι» με 3-2 από την Αλαβές, την οποία κέρδιζε 2-0 στο 60ό λεπτό! Επίσης, κατεβαίνει με σημαντικές απουσίες σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Η γηπεδούχος από την πλευρά της, είναι ομάδα έδρας, έχει κερδίσει σε αυτή Θέλτα, Λα Κορούνια, Μπέτις, Χετάφε. Καμία εξ αυτών δεν είναι χειρότερη της νεοφώτιστης. Πάμε με τον «άσο» του 1,95 (κωδικός 1935, Δευτέρα στις 22.00).

ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, η ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ παίζει… αντιποδόσφαιρο, κακή και αντιαισθητική ομάδα, η ΜΠΟΚΑ έχει σημαντικές απουσίες (εκτός πάλι ο σκόρερ Μπενεντέτο με 9 γκολ σε 9 συμμετοχές), το γήπεδο που θα γίνει το ματς είναι μικρών διαστάσεων. Το «Χ» έχει απόδοση 2,80 (κωδικός 1910, ξημερώματα Δευτέρας στις 02.30).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.