Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΠΟΝΗΡΟΣ σε Ιταλία και Αγγλία

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ σε Ιταλία και Αγγλία

ΞΕΚΙΝΑΜΕ με Α’ Ιταλίας. Η ΚΙΕΒΟ είναι σταθερή αξία. Παρά το ότι διαθέτει χαμηλό μπάτζετ διαχρονικά, «σώζει την παρτίδα» με χαρακτηριστική ευκολία. Τώρα προέρχεται από αρνητικό σερί 0-1-3 και δείχνει ντεφορμέ, αλλά διαθέτει πληθώρα έμπειρων παικτών και της παρουσιάζεται η ευκαιρία για… καλή πρωτοχρονιά. Δοκιμάζεται στην έδρα της ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ, η οποία έχει μόλις έναν βαθμό και αυτόν με γκολ του πορτιέρε Μπρινιόλι στο 95′ (2-2 με τη Μίλαν). Παίζουμε το «διπλό» του 2,00 (κωδικός 1651, το Σάββατο στις 16.00).

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΑΓΓΛΙΑΣ, η NIOYKΑΣΤΛ φιλοξενεί την ΜΠΡΑΪΤΟΝ. Πρόκειται για τις ομάδες που ανέβηκαν απευθείας πέρσι από την Τσάμπιονσιπ, ωστόσο η Νιούκαστλ υπερέχει τόσο σε εμπειρία όσο και σε ποιότητα. Οι γηπεδούχοι βασίζονται στην έδρα τους για να μαζέψουν τους βαθμούς που θα τους κρατήσουν στην κατηγορία. Η Μπράιτον τα πηγαίνει αρκετά καλά μέχρι τώρα, δεδομένης της δυναμικότητάς της, ωστόσο σκοράρει με δυσκολία και αυτό ίσως κάνει τη διαφορά. Σε απόδοση 1,90 ο «άσος», μπαίνει στις επιλογές μας (κωδικός 1724, το Σάββατο, στις 17.00).

ΣΤΗΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ ΑΓΓΛΙΑΣ, η ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ υποδέχεται την ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ. Στους γηπεδούχους, που έρχονται από δύο σερί νίκες, κάνει ντεμπούτο ο έμπειρος τεχνικός Τόνι Πιούλις, ο οποίος αντικατέστησε τον Γκάρι Μονκ και ανέλαβε με στόχο να οδηγήσει την ομάδα στην άνοδο. Η Αστον Βίλα διαθέτει καλό ρόστερ, όμως τον τελευταίο ένα μήνα εμφανίζεται ντεφορμέ, με συνέπεια να βρεθεί εκτός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ. Επιπλέον, θα παραταχθεί με απουσίες, κάτι που ευνοεί τον «άσο» σε απόδοση 2,00 (κωδικός 1698, το Σάββατο, στις 17.00).

«ΠΑΜΕ» στην Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας. Η ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ υποδέχεται την ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ και ο «άσος» προσφέρεται σε δελεαστική απόδοση. Οι φιλοξενούμενοι «Παρς» δεν πείθουν, ακόμα και στη νίκη τους κόντρα στην ουραγό Μπρέχιν προβλημάτισαν αγωνιστικά. Αλλωστε το γεγονός ότι η ομάδα του Τζόνστον έχει μία μόλις νίκη στα έξι τελευταία, έχοντας δεχθεί σε αυτό το διάστημα 12 τέρματα αναδεικνύει το αμυντικό πρόβλημα. Με φόρα και ψυχολογία η Λίβινγκστον από την «τεσσάρα« επί της Νταμπάρτον, είναι και «σκληρό καρύδι». Στο 2,30 ο «άσος» (κωδ. 1750, το Σάββατο στις 17.00).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.