Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΑΓΓΛΙΑ – ΠΡΕΜΙΕΡ, τα τελευταία νέα των ομάδων

ΑΓΓΛΙΑ – ΠΡΕΜΙΕΡ, τα τελευταία νέα των ομάδων

Μπόρνμουθ: Ο αμυντικός Ντάνιελς (18/1) και ο μέσος Αρτερ (11/1) έχασαν τα τελευταία παιχνίδια, αλλά έχουν ελπίδες επιστροφής, ενώ υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι διαθέσιμοι ο μεσοεπιθετικός Κινγκ (17/2) και ο χαφ Σέρμαν (17/2). Εκτός δράσης παραμένουν ο σέντερ φορ Ντεφόε (15/3), ο μεσοεπιθετικός Στάνισλας (10/1) και οι αμυντικοί Μινγκς (2/0), Μπ. Σμιθ (χωρίς συμμετοχή).

Εβερτον: Ο επιθετικός Ρούνεϊ (16/10) έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια, καθώς ήταν άρρωστος, όμως έχει πιθανότητες επιστροφής. Αμφίβολος θεωρείται ο μέσος Γκουέιγ (19/0), ενώ παρατείνεται το διάστημα απουσίας του αριστερού μπακ Μπέινς (13/2), ο τραυματισμός του οποίου παρουσίασε υποτροπή. 

Τσέλσι: Ισως λείψει ξανά ο αμυντικός Κρίστενσεν (15/0), ο οποίος ήταν άρρωστος, ενώ παραμένουν εκτός δράσης ο σέντερ μπακ Νταβίντ Λουίς (8/1) και ο μεσοεπιθετικός Μουσοντά (2/0).

Στόουκ: Στην άμυνα  οι επιλογές είναι λιγοστές, παρότι υπάρχουν ελπίδες για επιστροφή του Πίετερς (18/0). Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Τζόνσον (3/0), Σόουκρος (15/1), Μάρτινς Ιντι (8/0), ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ζουμά (18/1), ο οποίος είναι δανεικός από την Τσέλσι. Επίσης, θα λείψει από ένα ακόμα ματς ο επιθετικός Χεσέ Ροντρίγκες (9/1).

Χάντερσφιλντ: Παραμένουν εκτός δράσης ο αμυντικός Χέφελε (1/0), ο μέσος Μπίλινγκ (7/ο), ο μεσοεπιθετικός Κατσούνγκα (17/1) και από την αρχή της σεζόν ο αμυντικός Στάνκοβιτς (χωρίς συμμετοχή).

Μπέρνλι: Την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του εκτίει ο αμυντικός Ταρκόφσκι (18/0), ενώ υπάρχουν κάποιες ελπίδες επιστροφής για τον επιθετικό Γουντ (15/4). Δεν είναι έτοιμος ο αμυντικός Γουόρντ (17/1), παραμένουν εκτός δράσης ο μέσος Μπρέιντι (15/1) και ο τερματοφύλακας Χίτον (4 συμμετοχές).

Λίβερπουλ:  Προχώρησε στην απόκτηση του σέντερ μπακ Φαν Ντάικ από τη Σαουθάμπτον, έναντι 75 εκ. λιρών, ποσό που συνιστά ρεκόρ για τη μεταγραφή αμυντικού. Ο τραυματισμού του μέσου Χέντερσον (16/1) αναμένεται να κρατήσει μέχρι τον Φεβρουάριο εκτός γηπέδων τον αρχηγό. Αμφίβολος θεωρείται ο επιθετικός Στάριτζ (9/2), με ερωτηματικό και ο μέσος Γκρούγιτς (3/0). Παραμένουν εκτός δράσης οι αμυντικοί Μορένο (12/0), Κλάιν (χωρίς συμμετοχή).

Λέστερ: Εξέτισε ο μέσος Αμαρτέι (2/0), εκτός ο αμυντικός Σίμπσον (19/0).

Νιούκαστλ: Ο μέσος Χέιντεν (16/1) ταλαιπωρείται από τραυματισμό, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί. Λιγοστές είναι οι πιθανότητες να προλάβει ο σέντερ μπακ Λεζέν (12/0), ενώ παραμένουν εκτός δράσης ο επιθετικός Μίτροβιτς (6/1) και ο αμυντικός Χεσούς Γκάμες (2/0).

Μπράιτον: Επιστρέφει ο επιθετικός Μπράουν (12/0).

Γουότφορντ: Ο τεχνικός Μάρκο Σίλβα υπολογίζει ξανά τον επιθετικό Σαξές (χωρίς συμμετοχή), τον αμυντικό Μπρίτος (9/1) και τον μέσο Χιουζ (5/2). Τιμωρημένος είναι ο σέντερ φορ Ντίνι (13/2), ενώ θα λείψουν οι αμυντικοί Κάθκαρτ (1/0), Φεμενία (15/0), Καμπούλ (2/0) και οι μέσοι Τσαλόμπα (5/0), Περέιρα (15/1).

Σουόνσι: Νέος προπονητής ο Κάρλος Καρβαλιάλ.  Ο Πορτογάλος, που πριν από μερικά χρόνια πέρασε για ένα διάστημα από το ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Πιθανή είναι η επιστροφή του επιθετικού Μπονί (11/2), ο οποίος έχασε λόγω τραυματισμού τα τελευταία παιχνίδια, αντίθετα, θα απουσιάσουν ξανά οι μέσοι Μπρίτον (4/0), Κι (10/0) και ο αμυντικός Μπάρτλι (2/0).

Μάν. Γιουν.: Ελπίδες επιστροφής από τους τραυματισμούς τους έχουν ο επιθετικός Μαρσιάλ (18/6) και ο ακραίος μπακ Ντάρμιαν (4/0). Λογικά θα λείψει ξανά ο μπακ – χαφ Βαλένσια (18/2), παραμένουν εκτός δράσης οι σέντερ μπακ Μπαϊγί (8/1), Σμόλινγκ (14/1) και οι μέσοι Κάρικ (χωρίς συμμετοχή), Φελαϊνί (9/3).

Σαουθάμπτον: Ο επιθετικός Οστιν (16/6) είναι τιμωρημένος, ενώ ταλαιπωρείται και από τραυματισμό, που ίσως τον κρατήσει για δυο μήνες εκτός γηπέδων. Αμφίβολος θεωρείται ο μπακ Μπέρτραντ (18/0), χάνει ένα ακόμα ματς ο αμυντικός Σοάρες (16/0).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.