Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΑΓΓΛΙΑ-ΠΡΕΜΙΕΡ: Τα τελευταία νέα των ομάδων

ΑΓΓΛΙΑ-ΠΡΕΜΙΕΡ: Τα τελευταία νέα των ομάδων

Mπόρνμουθ: Ο μεσοεπιθετικός Κινγκ (18/2) δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε το Σάββατο και θα απουσιάσει, ωστόσο θεωρείται έτοιμος ο αμυντικός Ντάνιελς (18/1). Αμφίβολος δίνεται ο μέσος Σέρμαν (17/2), ενώ θα χάσουν ένα ακόμα παιχνίδι οι αμυντικοί Μινγκς (2/0), Μπ. Σμιθ (χωρίς συμμετοχή), ο μεσοεπιθετικός Στάνισλας (10/1) και ο σέντερ φορ Ντεφόε (15/3).

Μπέρνλι: Επανέρχεται ο αμυντικός Ταρκόφσκι (18/0), ο οποίος εξέτισε ποινή 3 αγωνιστικών. Θα χάσουν ένα ακόμα παιχνίδι ο τερματοφύλακας Χίτον (4 συμμετοχές) και ο μέσος Μπρέιντι (15/1). Εχουν κάποιες ελπίδες επιστροφής ο αμυντικός Γουόρντ (17/1) και ο σέντερ φορ Γουντ (15/4).

Λίβερπουλ: Εκλεισε τον σέντερ μπακ Φαν Ντάικ από τη Σαουθάμπτον, όμως όλα δείχνουν ότι χάνει τελικά τον πολύτιμο μεσοεπιθετικό Κουτίνιο. Είναι χαρακτηριστικό πως η αθλητική εταιρία Nike, η οποία «ντύνει» την Μπαρτσελόνα, διαφημίζει φανέλες του καταλανικού συλλόγου με το όνομα του Κουτίνιο. Αμφίβολος θεωρείται ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ Σαλάχ (21/17), ενώ ερωτηματικά υπάρχουν επίσης για τον μέσο Γκρούγιτς (3/0) και τον σέντερ φορ Στάριτζ (9/2). Παραμένουν εκτός δράσης ο μέσος και αρχηγός Χέντερσον (16/1), καθώς και οι αμυντικοί Μορένο (12/0), Κλάιν (χωρίς συμμετοχή).

Λέστερ: Ο αριστερός μπακ Τσίλγουελ (12/0) ήταν άρρωστος και δεν αγωνίστηκε το Σάββατο. Αν λείψει ξανά, ο Φουχς είναι ο επικρατέστερος να καλύψει τη θέση. Παραμένει τραυματίας ο δεξιός μπακ Σίμπσον (19/0).

Χάντερσφιλντ: Ο αμυντικός Χαντέργκοναϊ (9/0) έγινε αλλαγή το Σάββατ, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί η συμμετοχή του. Παραμένουν εκτός δράσης ο μεσοεπιθετικός Κατσούνγκα (17/1), ο μέσος Μπίλινγκ (7/0) και οι αμυντικοί Χέφελε (1/0), Στάνκοβιτς (χωρίς συμμετοχή).

Εβερτον: Παραμένει τραυματίας ο αριστερός μπακ Μπέινς (13/2), ενώ απουσιάζουν σε σταθερή βάση ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Στεκέλενμπουργκ, οι αμυντικοί Κόλμαν, Φούνες Μόρι και ο μέσος Μπάρκλι (άπαντες χωρίς συμμετοχή).

Μάν. Γιουν.: Σοκ το Σάββατο με τον τραυματισμό του πρώτου σκόρερ Λουκάκου, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο πάνω σε φορείο και με μάσκα οξυγόνου .Οι επιλογές στην επίθεση έχουν περιοριστεί με την απουσία των Λουκάκου (21/10), Ιμπραήμοβιτς (5/0), οπότε το πιθανότερο είναι ο Ράσφορντ να αναλάβει το ρόλο του σέντερ φορ. Αμφίβολοι θεωρούνται οι μπακ Ντάρμιαν (4/0), Βαλένσια (18/2), ενώ παραμένουν εκτός δράσης οι μέσοι Φελαϊνί (9/3), Κάρικ (χωρίς συμμετοχή) και οι αμυντικοί Σμόλινγκ (14/1), Μπαϊγί (8/1).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.