Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ προτείνει…

Ο ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ προτείνει…

Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο! Αρχίζει να γεμίζει το κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Πρεμιέρα του β’ γύρου στην Σούπερ Λίγκα, με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να φιλοξενείται στη Λάρισα. Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό και ο Παναθηναϊκός τον Πλατανιά. Νέος τεχνικός στον ΑΟ Κασσιόπης (Κέρκυρα) ο Σάκης Τσιώλης. Τιμωρημένοι οι τεχνικοί Μανόλο Χιμένεθ (ΑΕΚ) και Ηλίας Φυντάνης (Λάρισα).

Στο Κύπελλο Αγγλίας, ξεχωρίζει το τοπικό ντέρμπι «μίσους» Λίβερπουλ – Εβερτον. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Ντέρμπι (Τσάμπιονσιπ), η Μάντσεστερ Σίτι την Μπέρνλι, ενώ η Αρσεναλ φιλοξενείται από τη Νότιγχαμ (Τσάμπιονσιπ).

Στην Ιταλία, η πρωτοπόρος Νάπολι υποδέχεται την Βερόνα, η 2η Γιουβέντους παίζει στην Σαρδηνία με την Κάλιαρι, ενώ η 3η Ιντερ έχει δύσκολη απoστολή στην έδρα της Φιορεντίνα. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του «πολύτιμου» Ναϊνγκολάν στην Ρόμα, που αντιμετωπίζει την Αταλάντα στο «Ολίμπικο».

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα έχει «χτίσει» απόσταση ασφαλείας από τον ανταγωνισμό. Υποδέχεται την Λεβάντε, αμφίβολος ο Σουάρες. Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται στην έδρα της Θέλτα χωρίς τον τραυματία Μπενζεμά. Σε αλλαγή προπονητή προχώρησαν κατά την διάρκεια της διακοπής Σεβίλλη και Λας Πάλμας. Η πρώτη απέλυσε τον Μπερίσο και ανέλαβε ο Βιτσέντζο Μοντέλα, ενώ η δεύτερη προσέλαβε τον Πάκο Χέμεθ.

Στην Κύπρο, ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής Ανόρθωση – ΑΕΚ (ίδια πόλη), ενώ «κεκλεισμένων των θυρών» θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις ΑΕΛ – Εθνικός Αχνας και ΑΠΟΕΛ – Αλκή.

Τα στάνταρ

2154 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΧΙΡΟΝΑ 1       1,50

2164 ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ   1       1,40

2183 ΜΠΡΑΓΚΑ – ΡΙΟ ΑΒΕ  1       1,65

Η Βαλένθια δεν «έκλεισε» καλά το 2017, καθώς είχε μόλις 1 νίκη σε 5 αγωνιστικές. Ωστόσο παραμένει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, με «όπλο» την ισχυρή της έδρα (6-2-1). Ευκαιρία να αντιδράσει κόντρα στην Χιρόνα. Η Βαγιεκάνο πρωταγωνιστεί στη Β’ Ισπανίας, είναι πανίσχυρη μπροστά στο κοινό της (6-3-1). Φαβορί με την προβληματική Ταραγόνα, η οποία «μετρά» 3 ήττες στα 4 τελευταία παιχνίδια. Σημαντικό βήμα για έξοδο στην Ευρώπη κάνει η Μπράγκα με νίκη επί της Ρίο Αβε.

Τα καλοπληρωμένα

2008 ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ  2       2,00

2170 ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΕΪΜΠΑΡ     1       2,25

2211 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΝΙΜ     1       1,90

Η Σαμπντόρια είναι η ευχάριστη έκπληξη φέτος στο Καμπιονάτο. Πραγματοποίησε πολύ καλό πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα και η έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ μοιάζει εφικτός στόχος. Εμφανώς ανώτερη από την ουραγό Μπενεβέντο (1-1-17), μπορεί το «τρίποντο». Νέα εποχή στην Λας Πάλμας, μετά την πρόσφατη αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία. Κρίσιμο το παιχνίδι με την Εϊμπάρ για την παραμονή, την στηρίζουμε. «Διέξοδο» στο Κύπελλο ψάχνει η Σεντ Ετιέν στη Γαλλία, που απογοητεύει στο πρωτάθλημα.

Φουλ του Χ

1974 ΚΙΕΒΟ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 3,00

1979 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΙΝΤΕΡ 3,20

2006 ΤΟΥΛΟΥΖ – ΝΙΣ 3,10

Η Κιέβο προβληματίζει στο πρόσφατο χρονικό διάστημα, καθώς έχει μόλις 1 νίκη σε 10 αγωνιστικές. Με το «πόδι στο γκάζι» η Ουντινέζε, προέρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες και είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα (9-0-9)! Κυνηγάμε την πρώτη. Η Φιορεντίνα έχει καταγράψει 5 ισοπαλίες στα 7 τελεταία, η Ιντερ 2 στα 4, αρκετά πιθανή ακόμα μία στο μεταξύ τους. Ισορροπημένο «ζευγάρι» το Τουλούζ – Νις στο Κύπελλο Γαλλίας, όπως φαίνεται και από το «σετ» αποδόσεων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.