Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΑΓΓΛΙΑ: Τα τελευταία νέα των ομάδων

ΑΓΓΛΙΑ: Τα τελευταία νέα των ομάδων

ΤΣΕΛΣΙ: Φέρεται να τα έχει βρει με την Εβερτον για την απόκτηση του μέσου Ρος Μπάρκλι. Με πρόβλημα τραυματισμού έφυγε από το ντέρμπι με την Αρσεναλ (2-2) ο μεσοεπιθετικός Αζάρ (18/6), λογικά δεν θα αγωνιστεί στο ματς Κυπέλλου με τη Νόριτς.
ΦΟΥΛΑΜ: Ξέσπασε εναντίον της διοίκησης ο τεχνικός Σάσα Γιοκάνοβιτς. Ο Σέρβος είναι δυσαρεστημένος από τη μεταγραφική πολιτική και κάλεσε τους διοικούντες είτε να ενισχύσουν την ομάδα είτε να βρουν άλλο προπονητή!

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Εως και για δύο μήνες εκτός γηπέδων θα μείνει ο επιθετικός Ζεσούς (18/6), σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις. 

ΣΤΟΟΥΚ: Ο ευρισκόμενος υπό πίεση προπονητής Μαρκ Χιουζ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Πίτερ Κόατες την Πέμπτη και προς το παρόν… κέρδισε χρόνο στον πάγκο των «πότερς». 

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο προπονητής Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, ωστόσο στηρίχτηκε δημόσια από τον πρόεδρο Ραλφ Κρούεγκερ.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Δεν λένε να κοπάσουν οι τραυματισμοί, εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες ο μέσος Γκίμπσον (15/0).

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: «Γκρίνια» από τον τεχνικό Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος δήλωσε πως δεν γνωρίζει ποιο είναι το διαθέσιμο μπάτζετ για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.