Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Τριπλέτα με πιθανότητες για σήμερα Πέμπτη

Τριπλέτα με πιθανότητες για σήμερα Πέμπτη

< 774 17.15 ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ G/G 1,78

Στη εμβόλιμη (εξ αναβολής) 15η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ατρόμητο. Στους Κρητικούς θα κάνουν ντεμπούτο οι Χιλιανοί τεχνικοί (δίδυμο) Χάιμε Βέρα και Αλεχάντρο Ισις. Εντός έδρας ο ΟΦΗ έχει υποστεί μόλις 1 ήττα στα 6 τελευταία παιχνίδια και παλεύει για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Ατρόμητος κάνει «κοιλιά» στο πρόσφατο χρονικό διάστημα. Συμπλήρωσε 4 αγωνιστικές χωρίς επιτυχία, ωστόσο παραμένει σταθερά στη 4η θέση. Εχει καταγράψει 6 G/G στα 7 πιο πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα. Περιμένουμε «ανοιχτό» παιχνίδι και ως εκ τούτου ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. (κωδ. 774/17.15).

779 22.00 ΙΝΤΕΡ – ΛΑΤΣΙΟ 2-3 GOAL 2,02
Με την αναμέτρηση της Λάτσιο με την Ιντερ, «κλείνει» το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας. Το ματς είναι νοκ – άουτ. Οι «νερατζούρι» βρίσκονται σταθερά στην 3η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο η απόσταση 19 πόντων από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, δεν αφήνει περιθώρια για να παλέψει για τον τίτλο. Οπότε, το Κύπελλο είναι μέσα στους στόχους της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Οι «πρωτευουσιάνοι» παραδοσιακά δίνουν βάση στη διοργάνωση, καθώς στο πρωτάθλημα είναι πολύ πιο δύσκολο να κάνουν τη διαφορά. Βέβαια, φέτος στοχεύουν στη 4η θέση και στη συμμετοχή τους στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν «μπλέκουμε» σε σημείο και επιλέγουμε τα «2-3 γκολ», σύνολο τερμάτων που καλύπτει αρκετά πιθανά σκορ. (κωδ. 779/22.00).

784 02.00 ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ – ΜΠΟΚΑ ΤΖ. 2 1,82

Η Μπόκα Τζούνιορς προσπαθεί να ξεπεράσει το «σοκ» μετά την ήττα στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, από τη «μισήτη» αντίπαλο και «συμπολίτισσα» Ρίβερ Πλέιτ. Με νέο τεχνικό τον Αλφαρο, έδειξε σημάδια αντίδρασης, παρά την ισοπαλία στην έδρα της Νιούελς με 1-1. Τα ξημερώματα δοκιμάζεται στο Σαν Χουάν απέναντι στην Σαν Μαρτίν, η οποία δεν πείθει, παρά την ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα της Μπάνφιλντ με 1-1 (στάθηκε αρκετά τυχερή). Στηρίζουμε την καλύτερη ομάδα και ποντάρουμε στο «διπλό». (κωδ. 783/02.00).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.