Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Ευκαιρία για το Τόκυο

Ευκαιρία για το Τόκυο

Πολλά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός, καθώς στα περισσότερα ματς έχουμε να κάνουμε με άγνωστες ομάδες. Αναμφισβήτητα, τα φώτα απόψε είναι στραμμένα στο Αμστερνταμ, με τον Αγιαξ να φιλοξενεί την Τότεναμ σε επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο Λιγκ Καπ Ιαπωνίας, η Τόκυο αντιμετωπίζει τη Σεντάι. Η γηπεδούχος φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, ενώ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας, μετά το πέρας 10 αγωνιστικών (απολογισμός 7-3-0).

Αντίθετα, στο Λιγκ Καπ ξεκίνησε με δύο ήττες, ωστόσο στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ στον θεσμό και βρίσκεται στο «κόλπο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η Σεντάι έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει «ρεζέρβες» στην πρωτεύουσα. Μονόπλευρο κίνητρο, φόρμα και έδρα μας οδηγούν στον «άσο». (κωδ. 887/13.00).
Εκτη και τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Ουρακάν φιλοξενεί την Ντεπορτίβο Λάρα. Η ομάδα της Αργεντινής έχει ήδη αποκλειστεί, καθώς έχει αποσπάσει μόλις 1 πόντο σε 5 αγωνιστικές! Αντίθετα, η φιλοξενούμενη για να προκριθεί χρειάζεται νίκη και «γκέλα» της Εμελεκ στο άλλο παιχνίδι του 2ου ομίλου. Με υπηρεσιακό η γηπεδούχος, ακατανόητη η χαμηλή απόδοση του «άσου». Αποφεύγουμε το σημείο και ποντάρουμε στα «2-3 γκολ». Με αυτό το σύνολο τερμάτων έληξαν τα 2 από τα 3 τελευταία ματς της γηπεδούχου και τα 3 από 4 πιο πρόσφατα της φιλοξενούμενης στη διοργάνωση. (κωδ. 933/01.15).
Στην Αμερική, στεκόμαστε στην αναμέτρηση της Κολόμπους με τους Λος Αντζελες Γκάλαξι. Οι γηπεδούχοι προβληματίζουν στο πρόσφατο χρονικό διάστημα, καθώς προέρχονται από 5 διαδοχικές αποτυχίες! Η φιλοξενούμενη έχει υποστεί μόλις 1 ήττα στα 8 τελευταία παιχνίδια. Οι δύο ομάδες παίζουν «ανοιχτά» και δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Καταλήγουμε στο Over. (κωδ. 936/02.30).
Goal – Goal στο Μοντεβιδέο
«Τελικός» πρόκρισης στον 4ο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα σε Πενιαρόλ και Φλαμένγκο. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του γκρουπ, έχοντας «μαζέψει» 9 πόντους, 2 περισσότερους από την 3η Λίγκα Κίτο, η οποία αντιμετωπίζει την ίδια ώρα την αποκλεισμένη Σαν Χοσέ Ορούρο και λογικά θα της επιβληθεί. Για τους γηπεδούχους ακολουθεί εντός συνόρων το «αιώνιο» ντέρμπι με τη Νασιονάλ. Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο τεχνικός Αμπέλ Μπράγκα στη φιλοξενούμενη. Το ματς είναι «τριπλή», ωστόσο περιμένουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. (κωδ. 942/03.30).

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΜΟΝΑ
887 13.00 ΤΟΚΥΟ – ΣΕΝΤΑΪ 1 1,83
933 01.15 ΟΥΡΑΚΑΝ – ΝΤΕΠ. ΛΑΡΑ 2-3 GOAL 1,90

ΔΥΑΔΑ
936 02.30 ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ OVER 2,5 1,55
942 03.30 ΠΕΝΙΑΡΟΛ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ G/G 1,78

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.