Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Από ημίχρονο η Μπεσίκτας
Ελάχιστα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Αποφεύγουμε τα σημεία και κάνουμε «παιχνίδι» με τα γκολ, με εξαίρεση την Μπεσίκτας, που περιμένουμε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της από το πρώτο 45λεπτο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές.
Στο Καμπιονάτο, η 36η αγωνιστική είναι η τρίτη πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, με τα βλέμματα να στρέφονται στην αναμέτρηση της Μπολόνια με την Πάρμα. «Εξάποντο» παραμονής στο «Νταλ’ Αρα», με τις δύο ομάδες να βρίσκονται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η γηπεδούχος έχει υποστεί μόλις 1 ήττα στα 5 τελευταία (3-1-1), την ίδια στιγμή που η φιλοξενούμενη προέρχεται από 5 διαδοχικές ισοπαλίες! Δύσκολο παιχνίδι, αποφεύγουμε το σημείο και ποντάρουμε στα «2-3 γκολ», σύνολο τερμάτων που καλύπτει πολλά πιθανά σκορ. (κωδ. 773/20.00).
Στην Α’ Σουηδίας, η 8η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Νόρκεπινγκ με την Γκέτερμποργκ. Εχουμε μια πρώτη εικόνα για τις φετινές δυνατότητες των ομάδων. Και οι δύο έχουν καταγράψει 5 G/G σε 7 αγωνιστικές μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα. Στα γκολ οδηγεί και η παράδοση, με 3 G/G και 4 Over στα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην συγκεκριμένη έδρα. Καταλήγουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. (κωδ. 775/20.00).
Στην Τουρκία, το Μπεσίκτας – Αλάνιασπορ «κλείνει» το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής. Οι «αετοί» αναμένεται να μπουν δυνατά στο παιχνίδι, καθώς θέλουν να δώσουν «απαντήσεις» μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Γαλατασαράι, που την άφησε ουσιαστικά εκτός της «μάχης» του τίτλου. Ηττα μετά από 13 αγωνιστικές, ωστόσο δεν προλαβαίνει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αλάνιασπορ παλεύει για την 5η θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη, ωστόσο δύσκολα θα προβάλλει σοβαρή αντίσταση στην Κωνσταντινούπολη. Ρισκάρουμε στο «1 ημίχρονο – 1 τελικό». (κωδ. 776/20.00).
«2-3 γκολ» στη Μάλαγα
Στην τελική ευθεία έχει μπει και το πρωτάθλημα της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Μάλαγα και Οβιέδο παλεύουν για είσοδο στα πλέι οφ ανόδου, μόλις 2 βαθμοί υπέρ της αποψινής γηπεδούχου, η μεταξύ τους διαφορά! Αναμένεται «κλειστό» παιχνίδι, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και δύσκολα θα «ανοίξει». Η ομάδα της Ανδαλουσίες έχει το προβάδισμα λόγω έδρας, ωστόσο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για να την ακολουθήσουμε. Αντίθετα, θα επιλέξουμε τα «2-3 γκολ», σύνολο τερμάτων που εμφανίζουν συχνά και οι δύο ομάδες (19 η γηπεδούχος και 20 η φιλοξενούμενη). (κωδ. 780/22.00).
ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΝΑ ΚΑΙ ΔΥΑΔΕΣ
773 20.00 ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΠΑΡΜΑ 2-3 GOAL 2,05
775 20.00 ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ G/G 1,70
776 20.00 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ 1/1 2,15
780 22.00 ΜΑΛΑΓΑ – ΟΒΙΕΔΟ 2-3 GOAL 2,00

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.