Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Goal στο Ολύμπικο

Goal στο Ολύμπικο

Από το σημερινό κουπόνι, ξεχωρίζουν οι τελικοί Κυπέλλου σε Ιταλία (Λάτσιο – Αταλάντα) και Τουρκία (Ακίσασπορ – Γαλατασαράι), ενώ δράση υπάρχει και σε Ολλανδία, Σουηδία, Βέλγιο, Πολωνία, Ισλανδία, Ελβετία, Τσεχία.

Στη Σεβάστεια θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός Κυπέλλου στην Τουρκία, ανάμεσα σε Ακίσασπορ και Γαλατασαράι. Δεδομένη η διαφορά ποιότητας υπέρ της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και το νταμπλ είναι εφικτός στόχος. Σε περίπτωση που η Γαλατά κατακτήσει το τρόπαιο «ανοίγει» η 5η θέση για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Η Ακίσα έχει ήδη υποβιβαστεί, σταθερά ουραγός! Χαμηλή η απόδοση στο «διπλό», επιλέγουμε τα «2-3 γκολ», περιμένοντας επαγγελματική νίκη της Γαλατά. (κωδ. 843/21.00).

Τρεις «στροφές» πριν από το τέλος στο πρωτάθλημα της Ελβετίας, με τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας να παλεύουν για ευρωπαϊκό εισιτήριο! Σε αυτό το γκρουπ συγκαταλέγονται Ζυρίχη και Τουν, που απόψε παίζουν μεταξύ τους. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η φιλοξενούμενη προηγείται 3 βαθμών των γηπεδούχων. Πρόκειται για δύο ομάδες που παίζουν «ανοιχτά» και είναι σε θέση να προσφέρουν σκορ και θέαμα. Ποντάρουμε στα πολλά γκολ. (κωδ. 845/21.00).

Στο φινάλε του δρόμου και το πρωτάθλημα της Τσεχίας (πλέι οφ). Η Σλάβια Πράγας προέρχεται από την σπουδαία νίκη επί της Βικτόρια Πλζεν (3-0 εντός έδρας) σε ντέρμπι κορυφής και πλέον είναι «αγκαλιά» με τον τίτλο, καθώς βρίσκεται στο «+5» από τον ανταγωνισμό, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Ο αγώνας με τη Γιάμπλονετς αποκτά χαρακτήρα «γιορτής» και περιμένουμε να συνδυαστεί με πολλά τέρματα. (κωδ. 858/21.00).

Πλέι οφ και στο Βέλγιο. Η Σαρλερουά είναι σε φόρμα και με νίκη επί της Βέστερλο, «σφραγίζει» το εισιτήριο για τα μπαράζ με την Κορτράικ (νικήτρια του β’΄ομίλου), όποια περάσει, προκρίνεται στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ικανοποιητική απόδοση βρίσκεται το «διπλό». (κωδ. 860/21.30).

Goal – Goal στο «Ολίμπικο»
Στην Ιταλία τα βλέμματα είναι στραμμένα στην πρωτεύουσα Ρώμη, καθώς απόψε η Λάτσιο αντιμετωπίζει στο «Ολίμπικο» την Αταλάντα για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου. Οι δύο ομάδες παλεύουν για έξοδο στην Ευρώπη, μέσω του πρωταθλήματος. Σε πιο δύσκολη θέση βρίσκεται η Λάτσιο, όμως αν κατακτήσει το τρόπαιο, «σφραγίζει» εισιτήριο για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Βέβαια, η ομάδα του Μπέγκαμο έχει πάρει τον «αέρα» της αποψινής αντιπάλου, με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα. Αμφότερες διαθέτουν ποιότητα από την μέση και μπροστά, όποτε το G/G αποτελεί την πιο «ασφαλής» επιλογή. (κωδ. 869/21.45).

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τριάδα
843 21.00 ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2-3 GOAL 205
845 21.00 ΖΥΡΙΧΗ – ΤΟΥΝ OVER 2,5 1,75
858 21.00 ΣΛΑΒΙΑ ΠΡ. – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ OVER 2,5 1,75

Δυάδα
860 21.30 ΒΕΣΤΕΡΛΟ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ 2 2,15
869 21.45 ΛΑΤΣΙΟ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ G/G 1,60

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.