Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Ανώτερες Οντ και Ιλβες

Ανώτερες Οντ και Ιλβες

Πλήρης δράση σε Α’, Β’ Νορβηγίας, Α’, Β’ Σουηδίας, Ελβετία και Βέλγιο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας.

Στην ημιτελική φάση βρίσκεται το Κύπελλο Φινλανδίας, με τους αγώνες να είναι νοκ – άουτ. Η Ιλβες είναι σταθερά στην κορυφή του πρωταθλήματος, ούσα η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας (με απολογισμό 4-3-0). Αντίθετα, η Κόκκολα απογοητεύει. Παραμένει σταθερά ουραγός, ενώ δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-5). Αλλωστε, οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες δύο φορές φέτος, αμφότερες νικήτρια αναδείχθηκε η Ιλβες. Παίζουμε το «διπλό». (κωδ. 884/18.30).

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Α’ Νορβηγίας. Στα καλύτερα της βρίσκεται η Οντ. Την περασμένη Κυριακή πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ουραγού Τρόμσο, κάνοντας την ολική ανατροπή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (2-1). Πέτυχε την 5η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα (απολογισμός 5-1-1) και «φιγουράρει» στη 2η θέση της βαθμολογίας. Υποδέχεται τη Ράνχαϊμ, η οποία αναμένεται να δώσει «μάχη» μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία και δύσκολα θα μείνει «όρθια» σε μία έδρα, όπως αυτή της Οντ. Καταλήγουμε στον «άσο». (κωδ. 890/19.00).

Στη Β’ Νορβηγίας τώρα, σκορ και θέαμα περιμένουμε στην αναμέτρηση της Ααλεσουντ με την Τρομσντάλεν. Η γηπεδούχος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και συγκαταλέγεται στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την άνοδο. Αντίθετα, η φιλοξενούμενη είναι ουραγός, έχοντας αποσπάσει μόλις 1 βαθμό σε 6 αγωνιστικές! Τα 5 από αυτά τα 6 παιχνίδια, έληξαν Over. Αποφεύγουμε τον χαμηλό «άσο» και ποντάρουμε στα πολλά τέρματα. (κωδ. 894/19.00).

Goal – Goal στο Πόρτσμουθ
Σπουδαία συνάντηση απόψε στο Πόρτσμουθ, με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τη Σάντερλαντ σε επαναληπτικό αγώνα μπαράζ ανόδου της Α’ κατηγορίας στην Αγγλία. Το ισχνό 1-0 του πρώτου ματς υπέρ των «μαυρόγατων», αφήνει «ανοιχτούς» λογαριασμούς ενόψει της αποψινής ρεβάνς, όπου όλα μπορούν να συμβούν. Οι δύο ομάδες ήταν από τα φαβορί για την απευθείας άνοδο στην αρχή της χρονιάς, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Δεν «μπλέκουμε» σε σημείο, καθώς το ματς δείχνει «τριπλή». Αμφότερες παίζουν επιθετικά και μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. (κωδ. 923/21.45).

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΣΗΜΕΙΑ
884 18.30 ΚΟΚΚΟΛΑ – ΙΛΒΕΣ 2 1,80
890 19.00 ΟΝΤ – ΡΑΝΧΑΪΜ 1 1,90
ΓΚΟΛ
894 19.00 ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΤΡΟΜΣΤΑΛΕΝ OVER 2,5 1,45
923 21.45 ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ G/G 1,85

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.