Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Η ώρα της Φίτεσε

Η ώρα της Φίτεσε

Λίγα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, τα περισσότερα όμως είναι ύψιστης σημασίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχουμε «κρατήσει» από το πρόγραμμα.

Στην Ολλανδία, η Φίτεσε υποδέχεται την Γκρόνινγκεν στη ρεβάνς του 2-1 εις βάρος της στο πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα που θα προκριθεί αντιμετωπίζει μία εκ των Ουτρέχτη ή Χέρακλες στον επόμενο γύρο, με έπαθλο εισιτήριο για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Η γηπεδούχος τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο και στο «+8» από την αποψινή αντίπαλό της. Υπερέχει σε ποιότητα και εμπειρία, θεωρούμε πως θα «διορθώσει το λάθος» του πρώτου αγώνα και θα πάρει εύκολα ή δύσκολα τη νίκη – πρόκριση. Ποντάρουμε στον «άσο». (κωδ. 700/21.45).

Πρώτος γύρος των πλέι οφ ανόδου στη Β’ Γαλλίας. Στο Παρίσι η Παρί ΦΚ φιλοξενεί τη Λανς, σε «μονό» αγώνα μπαράζ. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την 3η της κανονικής διάρκειας Τρουά, με έπαθλο την άνοδο στο Σαμπιονά. Αναμένεται «κλειστό» παιχνίδι απόψε στην πρωτεύουσα, καθώς οι δύο ομάδες παίζουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς. Δεν «μπλέκουμε» σε σημείο, καθώς το ματς δείχνει «τριπλή». Επιλέγουμε τα «2-3 γκολ», σύνολο τερμάτων που εμφανίζουν συχνά και οι δύο ομάδες. (κωδ. 702/22.00).

Πρώτος ημιτελικός για τα πλέι οφ ανόδου και στη Β’ Ιταλίας, ανάμεσα σε Τσιταντέλα και Μπενεβέντο. Ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της δεύτερης, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση απόλυτης ισορροπίας, το εισιτήριο παίρνει η Μπενεβέντο, που τερμάτισε πιο ψηλά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν «κλειστά» ενόψει της ρεβάνς και δεδομένου πως η ανώτερη φιλοξενούμενη, προκρίνεται ακόμη και με δύο ισοπαλίες. Αξίζει το ρίσκο στη «μοιρασιά». (κωδ. 702/22.00).

«Σπάει το ρόδι» η Κρισιούμα
Στη Β’ Βραζιλίας, η Κρισιούμα ψάχνει απεγνωσμένα την πρώτη της νίκη, καθώς δεν έχει «τρίποντο» σε 4 αγωνιστικές (0-2-2), με συνέπεια να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Υπό πίεση ο τεχνικός Ζίλσον Κλέινα. Υποδέχεται την Γκουαρανί, αντίπαλο που δεν «τρομάζει», ενώ εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της. «Σύμμαχος» για τη γηπεδούχο αποτελεί και η παράδοση, καθώς δεν έχει χάσει ποτέ μπροστά στο κοινό της από τη συγκεκριμένη αντίπαλο! Συνολικά, σε 7 παιχνίδια έχει απολογισμό 4-3-0. Παίζουμε τον «άσο». (κωδ. 718/01.15).

ΠΡΟΤΑΣΗ
700 21.45 ΦΙΤΕΣΕ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ 1 1,60
805 21.45 ΠΑΡΙ ΦΚ – ΛΑΝΣ 2-3 GOAL 1,95
702 22.00 ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ Χ 2,95 (μονό)
718 01.15 ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ 1 2,05

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.