Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Το βάρος στα γκολ

Το βάρος στα γκολ

Αρκετά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, από δευτερεύοντες όμως διοργανώσεις. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αποψινές μας επιλογές.

Πρώτος αγώνας μπαράζ ανόδου – παραμονής στην Α’ Ρωσίας, ανάμεσα σε Ούφα και Τομ Τομσκ. Η γηπεδούχος τερμάτισε στην 14η θέση στην Α’ κατηγορία και τώρα καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της στο πρώτο παιχνίδι, ώστε να αποκτήσει σαφές προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που ακολουθεί. Η φιλοξενούμενη κατέλαβε την 3η θέση στη Β’ κατηγορία και θέλει να επανέλθει στα «μεγάλα σαλόνια», μετά από απουσία δύο ετών. Αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία έχουν επίπτωση και στο αγωνιστικό κομμάτι. Θεωρούμε πως η Ούφα βρίσκεται ένα «σκαλί» πιο πάνω από την αντίπαλό της και ποντάρουμε στον «άσο». (κωδ. 934/18.00).

Διεθνές φιλικό παιχνίδι στην Αττάλεια, με την Τουρκία να φιλοξενεί την Ελλάδα. Οι Τούρκοι πορεύονται από τον περασμένο Φεβρουάριο υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού Σενόλ Γκιουνές, που πρόσφατα αποχώρησε από την Μπεσίκτας. Εχουν ξεκινήσει με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, χωρίς να δεχθούν γκολ! Η «γαλανόλευκη» παραμένει αήττητη στα προκριματικά του Euro 2020 και στοχεύει στην πρόκριση. Θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, ο κόουτς Αναστασιάδης δεν υπολογίζει μεταξύ άλλων, τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Μήτρογλου. Αποφεύγουμε το σημείο και επιλέγουμε τα «2-3 γκολ», σύνολο τερμάτων, που καλύπτει πολλά πιθανά σκορ. (κωδ. 917/21.00).

Τελικός του Κυπέλλου στη Σλοβενία. Οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, Ολίμπια Λιουμπλιάνα και Μάριμπορ τίθενται αντιμέτωπες σε ουδέτερο έδαφος, στην πόλη Τσέλιε. Η Ολίμπια τερμάτισε στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στο «-9» από την πρωταθλήτρια Μάριμπορ και θέλει να δώσει απαντήσεις. Το μεταξύ τους παιχνίδι είναι «τριπλή». Καταλήγουμε στα «2-3 γκολ», που αποτελεί την πιο «ασφαλής» επιλογή. (κωδ. 918/21.15).

Over η Τσιταντέλα
Πρώτο ματς για τον τελικό ανόδου των πλέι οφ στη Β’ Ιταλίας. Στην Τσιταντέλα, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη Βερόνα. Η γηπεδούχος πέρασε με εμφατικό τρόπο στα ημιτελικά την Μπενεβέντο, της οποίας και επικράτησε εκτός έδρας με 3-0, κάνοντας την ολική ανατροπή! Η φιλοξενούμενη ξεπέρασε στο όριο το εμπόδιο της Πεσκάρα. Οι δύο ομάδες παίζουν τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν. Αμφότερες διαθέτουν ποιότητα από την μέση και μπροστά και υπόσχονται «ανοιχτό» παιχνίδι, με σκορ και θέαμα, παρά την κρισιμότητα του μεταξύ τους αγώνα. Αξίζει το ρίσκο στα πολλά τέρματα. (κωδ. 932/22.00).

ΠΡΟΤΑΣΗ
934 17.00 ΟΥΦΑ – ΤΟΜ ΤΟΜΣΚ 1 1,63
917 21.00 ΤΟΥΡΚΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 2-3 GOAL 2,05
918 21.15 ΟΛΙΜΠΙΑ Λ. – ΜΑΡΙΜΠΟΡ 2-3 GOAL 2,05
932 22.00 ΤΣΝΤΑΝΤΕΛΑ – ΒΕΡΟΝΑ OVER 2,5 1,95

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.