Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πολυεθνική πρόταση

Πολυεθνική πρόταση

Αρκετά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ωστόσο είναι λίγες οι αξιόλογες επιλογές. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχουμε «κρατήσει» για απόψε.
Τελική φάση της νεοσύστατης Λίγκας Εθνών της ΟΥΕΦΑ, που διεξάγεται στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Οι τέσσερις πρώτες των ισάριθμων ομίλων της Α’ Κατηγορίας του Κυπέλλου Εθνών «διασταυρώνουν τα ξίφη» τους σε μορφή φάιναλ φορ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης υποδέχονται απόψε την Ελβετία στο Πόρτο. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ψάχνει τη διάκριση σε αυτόν τον μίνι θεσμό, δεδομένου πως τα ματς είναι εντός έδρας. Οι Ελβετοί έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως δεν είναι αμελητέα ποσότητα και θα παλέψουν με όλα τους τα «όπλα» για την επιτυχία. Αποφεύγουμε τον χαμηλό «άσο» και ρισκάρουμε στο «Χ ημίχρονο», που «πληρώνει» καλά. (κωδ. 842/21.45).
Στα πλέι άουτ της Β’ Ιταλίας, η Σαλερνιτάνα φιλοξενεί τη Βενέτσια στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στους αγώνες μπαράζ. Η γηπεδούχος προέρχεται από 5 συνεχόμενες ήττες, ωστόσο καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει προβάδισμα για την παραμονή. Η φιλοξενούμενη αντιμετωπίζει σοβαρές απουσίες ενόψει του αποψινού αγώνα, πιο συγκεκριμένα θα στερηθεί έξι παίχτες, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι βασικότατοι και έχουν σκοράρει μαζί 17 γκολ! Ποντάρουμε στον «άσο». (κωδ. 843/21.45).
Στο Κύπελλο Βραζιλίας, η Ατλέτικο Παραναένσε αντιμετωπίζει την Φορταλέζα, σε αγώνα ρεβάνς για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Ολα ανοιχτά παραμένουν όσον αφορά στην υπόθεση – πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού, μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι. Η Ατλέτικο είναι ομάδα που στηρίζεται στην έδρα της, κυριαρχεί στα περισσότερα παιχνίδια εντός και μπορεί να κάνει το ίδιο απέναντι στη νεοφώτιστη φιλοξενούμενη. Ο «άσος» αποτελεί «στήριγμα» στο δελτίο μας. (κωδ. 852/01.15).
Οver στην Ουάσινγκτον
Διεθνές φιλικό παιχνίδι διεξάγεται απόψε τα ξημερώματα στην Ουάσινγκτον, με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να υποδέχονται την Τζαμάικα. Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για το ερχόμενο Γκολντ Καπ, που θα συνδιοργανώσουν μαζί με τη Χιλή. Οι ΗΠΑ ψάχνουν αντίδραση, καθώς τα τελευταία χρόνια δεν πείθουν με την παρουσία τους. Φύσει επιθετική ομάδα, με το νέο προπονητή «μετρά» 3-1-0 σε 4 φιλικά παιχνίδια. Η Τζαμάικα είναι αρκετά αδύναμη και δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση. Δεν ασχολούμαστε με τον χαμηλό «άσο» και επιλέγουμε τα πολλά τέρματα. (κωδ. 854/02.00).

ΠΡΟΤΑΣΗ
842 21.45 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ Χ ΗΜ. 2,20
843 21.45 ΣΑΡΛΕΡΙΤΑΝΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ 1 2,40
852 01.15 ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ 1 1,60
854 02.00 ΗΠΑ – ΤΖΑΜΑΪΚΑ OVER 2,5 1,83

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.