Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Διψάει η Ολλανδία

Διψάει η Ολλανδία

Ελάχιστα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι. Κινούμαστε με «χαμηλά τη μπάλα», καθώς ακολουθεί ένα γεμάτο δράση ποδοσφαιρικό τετραήμερο, με Εθνικές ομάδες και όχι μόνο.

Το φάιναλ φορ της Α’ κατηγορίας στη νεοσύστατη Λίγκα Εθνών της ΟΥΕΦΑ, διεξάγεται στην Πορτογαλία. Απόψε στο Γκιμαράες, η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Αγγλία, σε μία παραδοσιακή ευρωπαϊκή «μάχη». Οι «οράνιε» βρίσκονται σε φάση ανανέωσης, μετά την παταγώδη αποτυχία στο περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου δεν έλαβαν μέρος στην τελική φάση. Διαθέτουν ποιοτικό ρόστερ, με παίχτες που «ξεχειλίζουν» από ταλέντο και «διψούν» για επιτυχίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο φετινός Αγιαξ. Τα «λιοντάρια» εντυπωσίασαν στο Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά. Περιμένουμε «ανοιχτό» παιχνίδι, ωστόσο είναι προτιμότερο να επιλέξουμε το «1Χ» της διπλής ευκαιρίας. (κωδ. 864/21.45).

«Περνάμε» στην Αμερική. Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται η Νέα Υόρκη Σίτι. «Τρέχει» αήττητο σερί 9 αγωνιστικών (4-5-0) και ανεβαίνει σταθερά στη βαθμολογία της Ανατολικής περιφέρειας. Υποδέχεται το Σινσινάτι, το οποίο απογοητεύει. Εχει μόλις 1 νίκη στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια, ενώ εκτός έδρας προέρχεται από 6 συνεχόμενες αποτυχίες (2-14 γκολ)! Συνεχίζει με τον υπηρεσιακό Γιόαν Νταμέ και δεν βρίσκει λύσεις. Ο «άσος» αποτελεί «στήριγμα» στο δελτίο μας. (κωδ. 868/02.00).

«Κλείνουμε» με Κύπελλο Βραζιλίας. Αγώνας ρεβάνς για τη φάση των «16» του θεσμού αυτός ανάμεσα σε Σάντος και Ατλέτικο Μινέιρο. Το ματς διεξάγεται στο ουδέτερο «Πακαεμπού» (ίδια πόλη). Ολα ανοιχτά παραμένουν όσον αφορά στην υπόθεση – πρόκριση, μετά τη «λευκή» ισοπαλία του πρώτου αγώνα. Το ματς είναι «τριπλή». Δεν βγαίνει «άκρη» όσον αφορά το σημείο. Καταλήγουμε στα «2-3 γκολ». (κωδ. 867/02.00).

ΠΡΟΤΑΣΗ

864 21.45 ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ 1Χ (Δ.Ε.) 1,60
868 02.00 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ – ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ 1 1,55
867 02.00 ΣΑΝΤΟΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝ. 2-3 GOAL  2,05

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.