Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Δύο δυάδες και ένα μονό

Δύο δυάδες και ένα μονό

Πολλές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι. Αφήνουμε στην άκρη τα πρωταθλήματα και εστιάζουμε αποκλειστικά στα ματς των Εθνικών ομάδων. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αποψινές μας επιλογές.

Διεθνές φιλικό παιχνίδι στην Μπουσάν, με τη Νότιο Κορέα να υποδέχεται την Αυστραλία. Δύο ομάδες που έχουν ρόλο πρωταγωνιστή στη ζώνη της Ασίας. Στους γηπεδούχους ξεχωρίζει ο ηγέτης Σον της Τότεναμ, ενώ στη φιλοξενούμενη η ομάδα παρουσιάζεται βελτιωμένη μετά την πρόσφατη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο αγώνας είναι «τριπλή». Αποφεύγουμε το σημείο και ποντάρουμε στα «2-3 γκολ». (κωδ. 391/14.00).

Στον 1ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το Μαυροβούνιο φιλοξενεί το Κόσοβο σε γειτονική «μάχη» των Βαλκανίων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών», λόγω τιμωρίας. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 3η θέση του γκρουπ, με μόλις 1 βαθμό. Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του 1ου σκόρερ Γιόβετιτς, ενώ εκτός θα είναι και ο «πολύτιμος» στόπερ Σάβιτς. Οι φιλοξενούμενοι «τρέχουν» αήττητο σερί 12 αγώνων, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Δεν μπλέκουμε με σημείο και επιλέγουμε τα «2-3 γκολ», σύνολο τερμάτων που καλύπτει πολλά πιθανά σκορ. (κωδ. 876/21.45).

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο των Under 20, βρισκόμαστε στην προημιτελική φάση. Η διοργάνωση διεξάγεται στα γήπεδα της Πολωνίας και το Μάλι αντιμετωπίζει την Ιταλία. Οι Αφρικανοί έκαναν τη μεγάλη έκπληξη στον περασμένο γύρο του θεσμού, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Αργεντινή! Η «σκουάντρα ατζούρα» ξεπέρασε το εμπόδιο της διοργανώτριας Πολωνίας και προβάλλει ως ένα από τα φαβορί για να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Αξίζει το ρίσκο στα πολλά τέρματα. (κωδ. 395/19.00).

Στον 4ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η Δανία υποδέχεται την Ιρλανδία. Πέμπτο ραντεβού μεταξύ των δύο ομάδων τον τελευταίο 1,5 χρόνο! Οι Σκανδιναβοί υπερέχουν τόσο σε ποιότητα, όσο και σε εμπειρία, ωστόσο οι Βρετανοί έχουν αποδείξει πως διαθέτουν «μέταλλο» και μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. Αποφεύγουμε τον χαμηλό «άσο» και ρισκάρουμε στο «καλοπληρωμένο» Over. (κωδ. 873/21.45).

Η αναμέτρηση της Ουκρανίας με τη Σερβία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του 2ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες φυσιολογικά θα παλέψουν για τη 2η προνομιούχο θέση στο γκρουπ, πίσω από το φαβορί Πορτογαλία. Αμφότερες παραμένουν αήττητες και πρωταρχικός στόχος στην αποψινή «μάχη» είναι η αποφυγή της ήττας. Αναμένεται «κλειστό» παιχνίδι, με το αποτέλεσμα να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Αξίζει το ρίσκο στο ενδεχόμενο να μην αναδειχθεί νικητής. (κωδ. 879/21.45).

ΔΥΑΔΑ
391 14.00 N. ΚΟΡΕΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 2-3 GOAL 1,90
876 21.45 ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΚΟΣΟΒΟ 2-3 GOAL 2,40
ΔΥΑΔΑ
395 19.00 ΙΤΑΛΙΑ U20 – ΜΑΛΙ U20 OVER 2,5 1,90
873 21.45 ΔΑΝΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ OVER 2,5 2,15
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ – ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ
879 21.45 ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ Χ 2,85

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.