Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Το βάρος στα γκολ

Το βάρος στα γκολ

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΓΓΛΙΑ

919 21.45 ΜΠΕΡΝΛΙ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ G/G 1,88

921 21.45 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΛΕΣΤΕΡ G/G 1,70

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

925 22.00 ΑΓΙΑΞ – ΑΠΟΕΛ 2-3 GOAL 2,30

926 22.00 ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΛΙΝΤΣΕΡ OVER 2,5 1,90

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ – ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

924 22.00 ΝΙΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ Χ 3,10

«Δυάδες» με γκολ σε Τσάμπιονς Λιγκ και Αγγλία

Σαφώς πιο μικρός ο όγκος των αγώνων στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, σε σχέση με εχθές, ωστόσο και πάλι προκύπτουν αξιόλογες επιλογές. Ξεχωρίζουν οι αγώνες ρεβάνς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμη, υπάρχουν παιχνίδια για το Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, η Μπέρνλι υποδέχεται τη Σάντερλαντ. Δύο κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες. Η γηπεδούχος αγωνίζεται στην Πρέμιερ, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να προβεί σε αλλαγές. Την Κυριακή ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας απέναντι στη Γουλβς, δεχόμενη γκολ στην εκπνοή. Οι «μαυρόγατες» έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα. Παραμένουν αήττητες μετά από 5 αγωνιστικές (απολογισμός 3-2-0) και βάζουν πλώρη για την άνοδο. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο «Νησί». Εχουν καταγράψει 5 G/G σε ισάριθμα φετινά παιχνίδια. Πολύ πιθανό ακόμη ένα στην έδρα της Μπέρνλι. (κωδ. 919/21.45).

Αναμέτρηση με «άρωμα» Πρέμιερ Λιγκ, στο ζευγάρι της Νιουκάστλ με τη Λέστερ. Οι «καρακάξες» προέρχονται από τεράστια νίκη στο Λονδίνο επί της Τότεναμ στο πρωτάθλημα και πήραν «βαθιά ανάσα» στη «μάχη» της παραμονής. Οι «αλεπούδες» πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της νεοφώτιστης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-1. Αμφότερες θα κάνουν αλλαγές, περιμένουμε «ανοιχτό» παιχνίδι, με σκορ και θέαμα. Σκοράρουν και οι δύο. (κωδ. 921/21.45).

«Περνάμε» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολη αποστολή περιμένει απόψε τον ΑΠΟΕΛ στο Αμστερνταμ απέναντι στον Αγιαξ. Η «λευκή» ισοπαλία του πρώτου αγώνα στη Λευκωσία, δίνει το δικαίωμα στους πρωταθλητές Κύπρου να κυνηγήσουν το «όνειρο». Άλλωστε, η αλήθεια είναι ότι η αμυντική λειτουργία του «Αίαντα» δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Αποφεύγουμε τον χαμηλό «άσο» και επιλέγουμε τα «2-3 γκολ», σύνολο τερμάτων, που καλύπτει πολλά πιθανά σκορ. (κωδ. 925/22.00).

Στο Κλαμπ Μπριζ – Λίντσερ, τα πράγματα είναι απλά. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν «ανοιχτά», στην προσπάθεια τους να κάνουν την ολική ανατροπή. Είχαν χάσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας. Οι Βέλγοι είναι φύσει επιθετική ομάδα, οπότε το σκορ δύσκολα θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα. Καταλήγουμε στο Over. (κωδ. 926/22.00).

Ισοπαλία στη Νίκαια

Με την αναμέτρηση της Νις απέναντι στην Μαρσέιγ, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στο Σαμπιονά. Πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι, με έντονη αντιπαλότητα. Η γηπεδούχος έχει ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια επί των Αμιάν (εντός) και Νιμ (εκτός), αμφότερες με το ίδιο σκορ (2-1). Αντίθετα, η ομάδα της Μασσαλίας παραμένει χωρίς νίκη και γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και ψάχνει αντίδραση. Ισορροπημένο παιχνίδι, όπως φαίνεται και από το «σετ» αποδόσεων. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία. (κωδ. 924/22.00).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.