Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Φεστιβάλ γκολ στο Γιουρόπα

Φεστιβάλ γκολ στο Γιουρόπα

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

954 20.15 ΣΠΑΡΤΑΚ Μ. – ΜΠΡΑΓΚΑ 2-3 GOAL 1,90

957 20.30 ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΑΕΚ OVER 2,5 1,90

968 22.00 ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΣΤΕΑΟΥΑ Β. G/G 1,95

ΥΠΟΛΟΙΠΑ

944 19.00 ΒΕΪΛΕ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ Χ2 (Δ.Ε.) 1,53

973 03.30 ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ Χ 3,15

«Παιχνίδι» με τα γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ

Οι αγώνες ρεβάνς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στους δύο «Δικεφάλους». Την αρχή κάνει ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στις 20.00 στην κατάμεστη Τούμπα τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Μισή ώρα αργότερα, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Τραπεζούντα απέναντι στην Τράμπζονσπορ.

Στη Μόσχα, η Σπαρτάκ φιλοξενεί την Μπράγκα. Οι Πορτογάλοι έχουν ισχνό προβάδισμα πρόκρισης, μετά τη νίκη με 1-0 εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι με «όπλο» την έδρα τους, θα προσπαθήσουν να κάνουν την ολική ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Βέβαια, η ομάδα του Σα Πίντο έχει αποδείξει πως είναι ικανή για να κάνει τη «ζημιά» στην πρωτεύουσα της Ρωσίας. Δεν «μπλέκουμε» σε σημείο, καθώς το ματς είναι «τριπλή». Λογική επιλογή αποτελούν τα «2-3 γκολ», σύνολο τερμάτων που… καλύπτει πολλά πιθανά σκορ. (κωδ. 954/20.15).

Δύσκολη η αποστολή της ΑΕΚ στην Τραπεζούντα. Η ήττα με 3-1 εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι, δεν της αφήνει πολλά περιθώρια, ώστε να αλλάξει το σκηνικό. Η Τράμπζονσπορ στηρίζεται στη δύναμη της έδρας στην Ευρώπη. Οι Τούρκοι προέρχονται από 3 συνεχόμενα Over και G/G στη διοργάνωση. Η «Ενωση» θα παίξει επιθετικά και θα κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες έχει για να κάνει το «θαύμα». Η αλλαγή προπονητή (απολύθηκε ο Πορτογάλος Μιγκέλ Καρντόσο), σίγουρα θα τη βοηθήσει. Καταλήγουμε στα πολλά τέρματα. (κωδ. 957/20.30).

«Κλείνουμε» τις προτάσεις από το Γιουρόπα Λιγκ, με την αναμέτρηση της Γκιμαράες κόντρα στην Στεάουα. Ολα ανοιχτά παραμένουν όσον αφορά την υπόθεση – πρόκριση, μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο Βουκουρέστι. Οι Πορτογάλοι υπερέχουν τόσο σε ποιότητα όσο και σε εμπειρία από τους Ρουμάνους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στο εσωτερικό τους. Σε χαμηλή απόδοση βρίσκεται ο «άσος». Θα προτιμήσουμε να ρισκάρουμε στο Goal – Goal, που συνοδεύεται από πολύ καλή απόδοση. (κωδ. 968/22.00).

Ισοπαλία στο Ρίο

Βραζιλιάνικος «εμφύλιος» στα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα. Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, η Φλουμινένσε υποδέχεται την Κορίνθιανς. Η «λευκή» ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι, αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της αποψινής ρεβάνς. Οι δύο ομάδες δύσκολα θα πάρουν ρίσκα. Θεωρούμε πως και πάλι η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο. (κωδ. 973/03.30). Τέλος, στη Β’ Δανίας, η πρωτοπόρος και αήττητη Βίμποργκ (4-2-0), μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από την έδρα της Βέιλε. (κωδ. 944/19.00).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.