Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΑΣ

787 21.00 ΣΙΟΝ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ 1 1,85

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΑΔΕΣ -ΤΡΙΑΔΑ

765 20.00 ΛΙΛ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 2-3 GOAL 1,90

813 22.00 ΙΝΤΕΡ – ΛΑΤΣΙΟ Χ 3,35

814 22.00 ΝΑΠΟΛΙ – ΚΑΛΙΑΡΙ G/G 1,83

Σε φόρμα η Σιόν

Θυμίζει Σαββατοκύριακο το κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Πριμέρα Ντιβιζιόν, Καμπιονάτο, Σαμπιονά). Πάμε να δούμε τι έχουμε «τσεκάρει» από το σημερινό μενού.

Στη Γαλλία, η Λιλ υποδέχεται το Στρασβούργο. Πανίσχυρη εντός έδρας η γηπεδούχος, όπου «μετρά» 3 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Εχει καταγράψει 5 «2-3 γκολ» σε 6 φετινά ματς πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοί προέρχονται από την πρώτη τους νίκη επί της Ναντ εντός έδρας (2-1), σε ματς όπου «σπατάλησαν» πολλές δυνάμεις. Εχουν 3 «2-3 γκολ» μέχρι τώρα στη λίγκα. Πέρα από τον προφανή άσο, λογική επιλογή αποτελούν και τα «2-3 γκολ», σύνολο τερμάτων που καλύπτει πολλά πιθανά σκορ. (κωδ. 765/20.00).

Στην Ελβετία, σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Σιόν. Προέρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες, με αποτέλεσμα να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή της βαθμολογίας! Υποδέχεται την ασταθής Σεν Γκάλεν, η οποία παραδοσιακά αντιμετωπίζει προβλήματα στην συγκεκριμένη έδρα. Εμπιστευόμαστε την φόρμα της γηπεδούχου και ποντάρουμε στον «άσο». (κωδ. 787/21.00).

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Α’ Ιταλίας, από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι της Ιντερ με τη Λάτσιο. Οι «νερατζούρι» το Σάββατο επικράτησαν της Μίλαν με 2-0 σε τοπικό ντέρμπι «μίσους» και δείχνουν ικανοί για τον μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα! Προς το παρόν, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, είναι η μοναδική που «μετρά» το απόλυτο βαθμών σε 4 αγωνιστικές και βρίσκεται δικαίως στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Λάτσιο πήρε ψυχολογία μετά την άνετη εντός έδρας νίκη επί της Πάρμα με 2-0 την περασμένη Κυριακή. Οι «πρωτευουσιάνοι» αναμένεται να βάλουν… δύσκολα στην ομάδα του Μιλάνο. Θεωρούμε πως αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία. (κωδ. 813/22.00).

ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Σκορ και θέαμα στη Νάπολη

Μένουμε στο Καμπιονάτο και περνάμε στην αναμέτρηση της Νάπολι με την Κάλιαρι. Η γηπεδούχος πορεύεται με 3 νίκες στις πρώτες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος και θέλει να μπει «σφήνα» στο «δίπολο» Γιουβέντους – Ιντερ, σχετικά με τον τίτλο. Εχει καταγράψει 3 Over 3,5 και G/G στο ίδιο χρονικό διάστημα. Ενισχυμένη φέτος η ομάδα της Σαρδηνίας, μπορεί να βρει δίχτυα στο «Σαν Πάολο» και να βάλει… δύσκολα στους «παρτενοπέι». Χαρακτηριστικό, πως προέρχεται από 3 συνεχόμενα Over και G/G. Αποφεύγουμε τον χαμηλό «άσο» και επιλέγουμε τα πολλά τέρματα. (κωδ. 814/22.00).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.