Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Δοκιμασία στο Σαν Μαμές

Δοκιμασία στο Σαν Μαμές

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ

727 19.30 ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ 2 DNB 1,75

730 21.45 ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΑΝΤΒΕΡΠ OVER 2,5 1,73

731 22.00 ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ G/G 1,71

Σαφώς πιο μικρός ο όγκος των αγώνων στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ωστόσο και πάλι προκύπτουν αξιόλογες επιλογές, οι οποίες και θα αναλυθούν παρακάτω.

Στα προημιτελικά βρίσκεται και το Κύπελλο Τουρκίας. Η Αντάλιασπορ φιλοξενεί τη Σίβασπορ. Η γηπεδούχος λογικά θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, καθώς δίνει βάση στο πρωτάθλημα, όπου προσπαθεί να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η φιλοξενούμενη αντίθετα, είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και μπορεί να αποφύγει την ήττα στην Αττάλεια. «Διπλό» με κάλυψη. (κωδ. 727/19.30).

Αγώνας ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου στο Βέλγιο, με την Κορτράικ να αντιμετωπίζει την Αντβέρπ. Ολα ανοιχτά, μετά το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα. Οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά και περιμένουμε να σημειωθούν πολλά τέρματα στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση. (κωδ. 730/21.45).

Σπουδαία αναμέτρηση απόψε στη Χώρα των Βάσκων, με την Μπιλμπάο να περιμένει την Μπαρτσελόνα στο «Σαν Μαμές», σε νοκ – άουτ προημιτελικό για το Κύπελλο Ισπανίας. Οι «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζούν σοβαρές απουσίες και το ρόστερ τους δείχνει μικρό, τουλάχιστον αριθμητικά. Λογική επιλογή αποτελεί το Goal – Goal. (κωδ. 731/22.00).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.