Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Ισπανία στο επίκεντρο

Ισπανία στο επίκεντρο

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΟ

817 22.00 ΓΡΑΝΑΔΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ Χ 2,85

ΔΥΑΔΑ

812 21.45 ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΙΝΤΣΕΡ OVER 1,57

815 21.55 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΡΕΝ Χ ΗΜ. 1,95

Περιορισμένος ο όγκος των αγώνων στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Κινούμαστε με «χαμηλά τη μπάλα», καθώς τα καλύτερα έρχονται.

Αγώνας ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας, με τη Γρανάδα να υποδέχεται την Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι έχουν αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης, μετά τη νίκη τους με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας. Περιμένουμε «κλειστό» ματς, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ρισκάρουμε στην ισοπαλία. (κωδ. 817/22.00).

Στα ημιτελικά βρίσκεται και το Κύπελλο Αυστρίας, με τη διαφορά πως τα ματς είναι νοκ – άουτ. Ξεχωρίζει η «μάχη» της Σάλτσμπουργκ με τη Λίντσερ. Άλλωστε, οι δύο ομάδες παλεύουν για τον τίτλο στο πρωτάθλημα, με την αποψινή φιλοξενούμενη να είναι στο «+6» από την αντίπαλό της. Λογικά το παιχνίδι θα έχει σκορ και θέαμα από τις δύο πλευρές και το Over αποτελεί προφανή επιλογή. (κωδ. 812/21.45).

Νοκ – άουτ ημιτελικός και στο Κύπελλο της Γαλλίας, με τη Σεντ Ετιέν να φιλοξενεί τη Ρεν. Οι «στεφανουά» βλέπουν ως «διέξοδο» τη διοργάνωση, καθώς στο πρωτάθλημα, η πορεία τους κρίνεται απογοητευτική. Αντίθετα, η ομάδα της Βρετάννης έχει «σκαρφαλώσει» στην 3η θέση της κατάταξης! Η παράδοση δείχνει ισοπαλία, καθώς χωρίς νικητή έχουν λήξει τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην συγκεκριμένη έδρα! Ποντάρουμε στο «Χ ημίχρονο». (κωδ. 815/21.55).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.