Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Η αντεπίθεση των «Βιόλα»

Η αντεπίθεση των «Βιόλα»

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

438 20.30 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΜΠΡΕΣΙΑ 1 & OVER 1,5 1,73

439 21.00 ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ OVER 2,5 1,75

 

Αγώνες από πολλά πρωταθλήματα περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Ξεχωρίζουν τα ματς από Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία.

Στο Καμπιονάτο, η Φιορεντίνα υποδέχεται την Μπρέσια. Οι «βιόλα» έχουν να επιδείξουν μόλις 1 νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια (1-3-2), με συνέπεια να βρίσκονται στο «+5» από τη ζώνη του υποβιβασμού. «Μπάχαλο» επικρατεί στη φιλοξενούμενη, με τον σταρ Μπαλοτέλι να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης, συμπλήρωσε 11 αγωνιστικές χωρίς επιτυχία (0-3-8) και μόνο με «θαύμα» θα αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς η σωτηρία είναι στο -9. Παίζουμε τον «1», σε συνδυασμό με το να σημειωθούν τουλάχιστον δύο γκολ στο παιχνίδι. (κωδ. 438/20.30).

Σπουδαία αναμέτρηση στο πρωτάθλημα Τουρκίας. Η Αλάνιασπορ αντιμετωπίζει την Τράμπζονσπορ, λίγες ημέρες πριν το μεταξύ τους τελικό στο Κύπελλο! Η γηπεδούχος στοχεύει σε έξοδο στην Ευρώπη, την στιγμή που η φιλοξενούμενη παλεύει για τον τίτλο, με ανταγωνίστρια κυρίως την Μπασακσεχίρ. Φύσει επιθετικές οι δύο ομάδες, αναμένεται να προσφέρουν σκορ και θέαμα, έστω και αν ο σύλλογος της Τραπεζούντας παραταχθεί χωρίς τον 2ο σκόρερ Νουακαέμε (11 γκολ και 9 ασίστ σε 25 συμμετοχές). Ποντάρουμε στα πολλά τέρματα. (κωδ. 439/21.00).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.