Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Ψυχολογία η ΑΙΚ

Ψυχολογία η ΑΙΚ

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ 1

834 20.30 ΕΪΜΠΑΡ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ G/G 1,70

841 22.15 ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝ. ΣΙΤΙ ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΤΟ 28′ 2,30

ΔΥΑΔΑ 2

825 20.00 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ 1,98

837 21.15 ΜΑΛΜΕ – ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ Χ2 (Δ.Ε.) 1,98

Η δράση σε Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν και Α’ Πορτογαλίας συνεχίζεται, ενώ στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ υπάρχουν και παιχνίδια από Τσεχία, Σουηδία, Νορβηγία, Πολωνία, Κροατία.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Εϊμπάρ υποδέχεται τη Βαλένθια. Η γηπεδούχος έχει συμπληρώσει 5 αγωνιστικές χωρίς νίκη και έχει «μπλέξει» για τα καλά σε σενάρια υποβιβασμού! Προέρχεται από 5 διαδοχικά G/G. Οι «νυχτερίδες» έχουν υποστεί μόλις 1 ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια και στοχεύουν σε έξοδο στην Ευρώπη. Επιθετικά «ξεχειλίζουν» από ποιότητα, αλλά αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ανασταλτική τους λειτουργία. Σκοράρουν και οι δύο ομάδες. (κωδ. 834/20.30).

Στην Πρέμιερ Λιγκ, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «μπλε» νίκησαν με ανατροπή την Κυριακή στην έδρα της Αστον Βίλα. Οι «πολίτες» έχουν χάσει τον τίτλο, αλλά παραμένουν σταθερά στη 2η θέση, ενώ ο μεγάλος φετινός στόχος, δεν είναι άλλος από το Τσάμπιονς Λιγκ. Αξίζει το ρίσκο στο να μη σημειωθεί γκολ μέχρι το 28′, που «πληρώνει» καλά. (κωδ. 841/22.15).

Μένουμε στην Αγγλία και περνάμε στην αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με την Αρσεναλ. Οι «Αγιοι» είναι «άνετοι» βαθμολογικά, καθώς έχουν «χτίσει» απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε κακή κατάσταση βρίσκονται οι «κανονιέρηδες», που προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες μετά τη διακοπή και «απειλούνται» να μείνουν εκτός Ευρώπης! Αποφεύγουμε το σημείο και επιλέγουμε τα «2-3 γκολ», σύνολο τερμάτων που εμφανίζουν συχνά και οι δύο ομάδες. (κωδ. 825/20.00).

Τέλος, στο Κύπελλο Σουηδίας, βρισκόμαστε στη φάση των προημιτελικών. ξεχωρίζει το ντέρμπι της Μάλμε με την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με όνειρα και φιλοδοξίες τη φετινή σεζόν, ωστόσο η εικόνα τους δεν είναι ανάλογη, καθώς στις 3 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, «μετρούν» μόλις 1 νίκη. Θα στερηθούν λόγω τιμωρίας τον αρχηγό Κρίστιανσεν (2 γκολ σε 3 ματς φέτος). Οι «πρωτευουσιάνοι» προέρχονται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο τοπικό ντέρμπι «μίσους» επί της Χάμαρμπι (2-0) και η ψυχολογία τους βρίσκεται στα ύψη. Μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. (κωδ. 837/21.15).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.