Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Φουλ επίθεση

Φουλ επίθεση

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ 1

168   15.00         ΙΕΝΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ Β’  4-6 ΓΚΟΛ  2,33

387   21.00         ΓΚΟΡΝΙΚ – ΒΙΣΛΑ      G/G   1,55

ΔΥΑΔΑ 2

344   19.15         ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΞΑΝΘΗ         UNDER 2,5         1,50

910   21.30         ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    G/G   1,70

 

Πολλά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Τελευταία αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα, όπου Γκλάντμπαχ, Λεβερκούζεν παλεύουν για την 4η θέση (Τσάμπιονς Λιγκ) και τις Βέρντερ Βρέμης και Φορτούνα Ντίσελντορφ για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού.

 

Στη Γ’ Γερμανίας, η Ιενα παίζει με την Μπάγερν Β’. Η γηπεδούχος παραμένει σταθερά ουραγός, υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Οι «πιτσιρικάδες» της Μπάγερν βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Μπραουνσβάιγκ, ωστόσο δεν έχει δικαίωμα ανόδου. Περιμένουμε «ανοιχτό» παιχνίδι, με πολλά τέρματα. (κωδ. 168/15.00).

 

Στην Πολωνία, η Γκόρνικ Ζάμπριζε υποδέχεται την Βίσλα Κρακοβίας. Οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, βρίσκουν με σχετική άνεση τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ωστόσο η ανασταλτική τους λειτουργία δεν είναι καλή. Το Goal – Goal αποτελεί λογική επιλογή. (κωδ. 387/21.00).

 

«Τελικός» παραμονής στα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας. Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος φιλοξενεί τη Ξάνθη σε «εξάποντο». Απουσίες επιθετικά οι γηπεδούχοι, παραμένουν αήττητοι υπό τις οδηγίες του νεοφερμένου τεχνικού Λεωνίδα Βόκολου. Εχουν καταγράψει 9 Under στα 10 τελευταία παιχνίδια. Από 7 συνεχόμενα Under προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. «Ασφαλης» επιλογή είναι τα λίγα γκολ. (κωδ. 344/19.15).

 

Αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη στη διαδικασία, παρά τα όποια προβλήματα τους. Παίζουμε το Goal – Goal, το οποίο έχει εμφανιστεί στα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. (κωδ. 910/21.30).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.