Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Με δύο έδρες

Με δύο έδρες

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ 1

490   16.15         ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ    1       2,10

522   18.15         ΜΙΛΑΝ – ΡΟΜΑ G/G   1,57

ΔΥΑΔΑ 2

493   16.30         ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ 1 DNB        2,08

911   19.15         ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ    G/G   1,71

 

 

Από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ξεχωρίζουν τα ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός και Αρης – ΠΑΟΚ στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς και η τελευταία αγωνιστική στη Β’ κατηγορία της Γερμανίας.

 

Στην Τσάμπιονσιπ, η Νότιγχαμ παλεύει να παραμείνει στη ζώνη των πλέι οφ ανόδου. Ψάχνει την πρώτη της νίκη, μετά τη διακοπή λόγω κορωνοϊού. Φιλοξενεί τη Χάντερσφιλντ, η οποία παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού και έχει το προβάδισμα. Αλλωστε, «μετρά» 6 νίκες στα 8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια επί της συγκεκριμένης αντιπάλου. (κωδ. 490/16.15).

 

Στο Καμπιονάτο, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Μίλαν με τη Ρόμα. Οι δύο ομάδες παλεύουν για έξοδο στην Ευρώπη. Αμφότερες διαθέτουν ποιότητα από την μέση και μπροστά, όμως αμυντικά έχουν σοβαρά «θέματα». Η επιλογή να σκοράρουν αμφότερες αποτελεί λογική επιλογή. (κωδ. 522/18.15).

 

Στο φινάλε της Β’ Γερμανίας, η Μπίλεφελντ φιλοξενεί τη Χάιντενχαϊμ. Η φιλοξενούμενη κρατά την τύχη στα χέρια της, όσον αφορά την 3η θέση (αγώνας μπαράζ για την άνοδο), καθώς ξεπέρασε το Αμβούργο. Ωστόσο, η γηπεδούχος που έχει ήδη αναδειχθεί πρωταθλήτρια διατηρεί άριστες σχέσεις με το Αμβούργο και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να… κάτσει να χάσει. Πάμε με τον «άσο» και ενδεχόμενη κάλυψη σε περίπτωση ισοπαλίας. (κωδ. 493/16.30).

 

Τοπικό ντέρμπι «μίσους» στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Αρη και ΠΑΟΚ στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Οι δύο ομάδες είναι απογοητευμένες, καθώς μεσοβδόμαδα αποκλείστηκαν από τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Με σημαντικές απουσίες αμφότερες. Θα ποντάρουμε το Goal – Goal, το οποίο εμφανίστηκε στα 9 τελευταία μεταξύ τους ντέρμπι, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. (κωδ. 911/19.15).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.