Είστε εδώ : Αρχική > editorial, Γενικά > Παράταση για τα εισιτήρια τουρισμού

Παράταση για τα εισιτήρια τουρισμού

Πάνω από 400.000 είναι οι αιτήσεις που έχουν γίνει για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2020-2021 του ΟΑΕΔ σύμφωνα με την Αδέσμευτη Φωνή Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ,οι οποίοι ζητούν διήμερη παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων που λήγει σήμερα στις 23.59 μμ.

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ απέστειλαν επιστολή στον Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη και αναφέρουν «μέχρι σήμερα έχουν ξεπεράσει τις 400.000 αιτήσεις αλλά και ότι αρκετοί δικαιούχοι δεν έχουν προλάβει να υποβάλλουν την σχετική ηλεκτρονική αίτηση».

Σημειώνοντας ότι η προθεσμία που δόθηκε μίας εβδομάδας δεν ήταν αρκετή εξαιτίας του εξαιρετικά μεγάλου ενδιαφέροντος των πολιτών. Προσθέτουν δε ότι έχουν παρατηρηθεί μεγάλες ουρές στα λογιστικά γραφεία από δικαιούχους και ανέργους οι οποίοι υπομονετικά περιμένουν να «ξεκολλήσει» το σύστημα από τις δικαιολογημένες καθυστερήσεις.

«Είναι απαραίτητο να δοθεί παράταση τουλάχιστον δύο ημερών έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι οι δικαιούχοι να καταθέσουν τις αιτήσεις τους» υπογραμμίζουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.