Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Ρίσκο με απόδοση 5,20!

Ρίσκο με απόδοση 5,20!

Ελάχιστα τα αξιόλογα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Είμαστε «αναγκασμένοι» να κατεβάσουμε ρυθμούς και να περιμένουμε τα σπουδαία, με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα!

Προτελευταία αγωνιστική με εμβόλιμη στο Καμπιονάτο. Αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι της Πάρμα με την Αταλάντα. Η γηπεδούχος βρίσκεται σταθερά στη μέση της κατάταξης, ωστόσο παίζει «ανοιχτό» ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες. 

Η φιλοξενούμενη έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ περιμένει και τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά της φετινής κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης! Διαθέτει με διαφορά την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, με 96 γκολ και κυνηγά τα 100 τέρματα ενεργητικό! Ρισκάρουμε στο «Χ ημίχρονο». (κωδ. 401/20.30).

Στο Μεξικό, η Μοντερέι υποδέχεται την Τολούκα για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος (Απερτούρα). Το ματς είχε αναβληθεί το περασμένο Σάββατο λόγω τυφώνα! Η γηπεδούχος διαθέτει το ακριβότερο ρόστερ στη χώρα, ενώ είναι η κάτοχος του περσινού Απερτούρα. «Βαρύ» το κλίμα στη φιλοξενούμενη, που προβλημάτισε στα πρόσφατα φιλικά παιχνίδια, με τους οπαδούς της ομάδας να ζητούν από τη διοίκηση την απόλυση του τεχνικού Ντε λα Τόρε! Σε χαμηλή απόδοση βρίσκεται ο «άσος», εναλλακτική επιλογή αποτελούν τα «2-3 γκολ». (κωδ. 366/03.00).

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ

401 20.30 ΠΑΡΜΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ Χ ΗΜ. 2,60

366 03.00 ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΤΟΛΟΥΚΑ 2-3 GOAL 2,00

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.