Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Goal – Goal στο Γκέτεμποργκ – Μάλμε

Goal – Goal στο Γκέτεμποργκ – Μάλμε

Περιορισμένος ο όγκος των αγώνων στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Ξεχωρίζει ο τελικός Κυπέλλου στη Σουηδία, δράση και σε Κίνα, Λετονία, Νορβηγία, Β’ Σουηδίας, Β’ Ελβετίας και Κύπελλο Ισλανδίας.

Ο φετινός τελικός στο Κύπελλο Σουηδίας, διεξάγεται στο Γκέτεμποργκ, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη Μάλμε. Δύο τρόπαιο την τελευταία δεκαετία έχει κατακτήσει η γηπεδούχος, η φιλοξενούμενη αν και είναι η πολυνίκης του θεσμούς με 14 τρόπαια, έχει να φτάσει στο τρόπαιο 31 χρόνια! Σε περίπτωση που τα καταφέρει, θα κερδίσει γύρο (από τον 1ο στον 2ο) στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, που ακολουθούν. Οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιότητα από την μέση και μπροστά. Αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες. (κωδ. 474/18.45).

Εντυπωσιακό το ρεκόρ της Μπόντο Γκλιμτ στην Α’ Νορβηγίας. «Μετρά» 10 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές (!), ενώ την περασμένη Κυριακή επικράτησε με 3-1 της Μόλντε εντός έδρας σε ντέρμπι κορυφής. Φιλοξενείται στην έδρα της αξιόμαχης Στάμπαεκ, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης. Αποφεύγουμε το χαμηλό «διπλό» και επιλέγουμε τα «4-6 γκολ», σύνολο τερμάτων που εμφανίζει συχνά η πρωτοπόρος. (κωδ. 470/19.00).

Στη Β’ κατηγορία της Σουηδίας, η Τρέλεμποργκ φιλοξενεί την Ουμέα. Η γηπεδούχος «βγάζει» εμφανή σημάδια βελτίωσης στο πρόσφατο χρονικό διάστημα, καθώς πορεύεται με μόλις 1 ήττα σε 5 αγωνιστικές. Η φιλοξενούμενη δέχεται γκολ επί 4 συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ δυσκολεύεται σε γήπεδα με συνθετικό χλοόταπητα. Ποντάρουμε στην έδρα. (κωδ. 473/20.00).

ΠΡΟΤΑΣΗ

474 18.45 ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΜΑΛΜΕ G/G 1,75

470 19.00 ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ 4-6 GOAL 2,15

473 20.00 ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ – ΟΥΜΕΑ 1 2,00

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.