Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Με τα γκολ στους δύο τελικούς Κυπέλλου!

Με τα γκολ στους δύο τελικούς Κυπέλλου!

Οι τελικοί του Κυπέλλου σε Αγγλία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Κροατία και η πρεμιέρα στην Πρέμιερ Λιγκ της Σκωτίας, ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, η Αρσεναλ αντιμετωπίζει την Τσέλσι για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι «κανονιέρηδες» σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου, εξασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι «μπλε» πήραν εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουν να «κλείσουν» την χρονιά με τρόπαιο. Το ματς αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. «Τριπλή» το παιχνίδι, επιλέγουμε τα «2-3 γκολ», σύνολο τερμάτων που καλύπτει πολλά πιθανά σκορ. (κωδ. 901/19.30).

Η Αταλάντα υποδέχεται την Ιντερ, με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον ετοιμάζονται για τους επερχόμενους αγώνες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα, αντίστοιχα. Ποντάρουμε στο «Χ ημίχρονο». (κωδ. 284/21.45).

Σε ουδέτερο γήπεδο της πόλης Κοΐμπρα, η Μπενφίκα παίζει με την Πόρτο. Τελευταία ευκαιρία των «αετών» της Λισαβόνας για να «σώσουν» μία αποτυχημένη χρονιά, που έμειναν εκτός τίτλων. Προβλέπεται «ανοιχτό» παιχνίδι, λογική επιλογή αποτελεί το Goal – Goal. (κωδ. 288/22.45).

ΠΡΟΤΑΣΗ

901 19.30 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΣΕΛΣΙ 2-3 GOAL 1,95

284 21.45 ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΙΝΤΕΡ Χ ΗΜ. 1,95

288 22.45 ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΟΡΤΟ G/G 1,75

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.