Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Ευκαιρίες από τον Βορρά

Ευκαιρίες από τον Βορρά

Τα μεγάλα πρωταθλήματα τελείωσαν την Κυριακή και πλέον το πρώτο μισό του Αυγούστου περιορίζεται στις λίγκες της Βόρειας Ευρώπης.

Το ξεκίνημα γίνεται από τη Φινλανδία όπου η Λάχτι αντιμετωπίζει τη Χόνκα. Η γηπεδούχος δείχνει να βρίσκει τώρα τον καλό της εαυτό. Μέσα στην έδρα της αγνοεί τη νίκη αλλά και το γκολ, όμως στα τρία τελευταία ματς, που έγιναν μακριά από το γήπεδό της, σημείωσε δύο νίκες, αποδίδοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Από την πλευρά της η Χόνκα είναι αήττητη. Θεωρούμε πως αμφότερες οι ομάδες έχουν τα φόντα να σκοράρουν, γι’ αυτό και επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 1,78.

Μεταφερόμαστε στη Λετονία. Η Ρίγα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Μετρά εννέα συνεχόμενες νίκες. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λιεπάγια, η οποία προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ηττήθηκε μετά από τρία ματς από τη Μέτα. Στα τελευταία 8 παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας απέναντι στη Λιεπάγια, η Ρίγα παραμένει αήττητη (5-3-0). Θεωρούμε πως μπορεί να διευρύνει το σερί και να πανηγυρίσει το «διπλό» που δίνει 1,60. 

Κάνουμε φινάλε από τη Σουηδία. Η πρωτοπόρος Νόρκεπινγκ υποδέχεται τη Μιάλμπι. Η γηπεδούχος παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει όμως ρίξει την απόδοσή της. Από τα τρία τελευταία ματς, πήρε μόλις το ένα. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (13 γκολ), Η Μιάλμπι δεν έχει νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια. Στα τρία από αυτά δέχθηκε 10 γκολ. Η απόδοση του «άσου» είναι χαμηλή, όμως έχουν αξία τα πολλά γκολ. Καλύτερη επιλογή είναι η νίκη της πρωτοπόρου σε συνδυασμό με τα αρκετά τέρματα. Το Combo του «άσου» με το Over 2,5 βρίσκεται στο 1,73. 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

510 18.30 ΛΑΧΤΙ – ΧΟΝΚΑ G/G 1,78
524 20.00 ΛΙΕΠΑΓΙΑ – ΡΙΓΑ 2 1,60
527 20.00 ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΜΙΑΛΜΠΙ 1+OV 1,73

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.