Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Ισχυρό αουτσάιντερ η Φούλαμ

Ισχυρό αουτσάιντερ η Φούλαμ

Στοιχηματικά χαλαρή μέρα είναι η Τρίτη.  Στρέφουμε την προσοχή μας στα μπαράζ για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ και τη «Serie A» αντίστοιχα.

Η Μπρέντφορντ αντιμετωπίζει τη Φούλαμ. Η τυπικά γηπεδούχος έχει πάρει τον αέρα των «κότατζερς», καθώς τους κέρδισε και στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου, όμως τώρα το έργο της θα είναι πιο δύσκολο. Στη σύγχρονη εποχή δεν έχει πλησιάσει ποτέ στην άνοδο στα αγγλικά σαλόνια, ενώ όσες φορές έδωσε αγώνα στο «Γουέμπλει» γνώρισε την ήττα (0-0-5). Παράλληλα, δεν έχει καταφέρει να ανέβει κατηγορία, οκτώ φόρες όπου συμμετείχε σε πλέι οφ.

Η Φούλαμ, μόλις πρόπερσι κέρδισε το εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ, μέσω των μπαράζ. Αλλες τρεις φορές ανέβηκε απευθείας. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, μετρά και η εμπειρία, που είναι με το μέρος της. Θεωρούμε λάθος τον… φαβοριτισμό της Μπρέντφορντ και στρεφόμαστε στα… δεξιά. Παίζουμε μόνο του το «διπλό» του 3,40 και σε εναλλακτική το G/G του 1,85 καθώς οι άμυνες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Στην Ιταλία τα ημιτελικά των πλέι οφ της ανόδου, είναι νοκ άουτ. Απόλυτη ισορροπία βρίσκουμε στην αναμέτρηση της Κιέβο με την Εμπολι. Πρόκειται για δύο ομάδες, που έχουν συχνή παρουσία στη «Serie A» και ξέρουν να διαχειρίζονται τέτοια παιχνίδια. Θα ξεκινήσουν το ματς, με σκοπό να μην χάσουν και αν πετύχουν κάποιο γκολ… καλώς. Η παράδοση στο «Μπεντεγκόντι» ευνοεί τα «κλειστά» παιχνίδια και εμείς θα την τιμήσουμε. Πάμε στη δίκαιη ισοπαλία, που πληρώνει 2,85.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΟ

902 21.45 ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΦΟΥΛΑΜ 2 3,40

ΔΥΑΔΑ

902 21.45 ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΦΟΥΛΑΜ G/G 1,85

1065 22.00 KIEBO – EMΠΟΛΙ Χ 2,85

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.