Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Με τα γκολ σε τρία «μέτωπα»

Με τα γκολ σε τρία «μέτωπα»

Η πρεμιέρα στη Β’ Ολλανδίας, ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Πλήρης δράση στη Γ’ κατηγορία της Γαλλίας. Μετά τα μεσάνυχτα η προσοχή περνάει στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.

Στην Κύπρο, η Ανόρθωση δοκιμάζεται στην Πάφο. Η «Κυρία» είχε ρόλο απόλυτης πρωταγωνίστριας στο περσινό πρωτάθλημα, το οποίο διακόπηκε και τερμάτισε στην κορυφή, ισόβαθμη με την Ομόνοια. Στην πρεμιέρα επικράτησε 3-1 εντός έδρας του Ερμή. Οι γηπεδούχοι παλεύουν κάθε παιχνίδι, κάτι που απέδειξαν την 1η αγωνιστική, όπου ήρθαν ισόπαλοι 2-2 εντός έδρας με την Ομόνοια. Αξίζει το ρίσκο στα πολλά τέρματα.

Στη Γ’ Γαλλίας, η Κρετέιγ υποδέχεται την Ορλεάν. Οι δύο ομάδες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ στην πρεμιέρα αμφότερες δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Περιμένουμε να το πράξουν στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Στη Β’ Βραζιλίας, η Οέστε αντιμετωπίζει την Αβάι. Η γηπεδούχος παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με συνέπεια να βρίσκεται «κολλημένη» στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν αντίδραση, καθώς προέρχονται από 3 συνεχόμενες ήττες, χωρίς καν να σκοράρουν! «Τριπλή» το ματς, ωστόσο επιλέγουμε τα «2-3 γκολ», σύνολο τερμάτων που καλύπτει πολλά πιθανά σκορ. 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

152 18.30 ΠΑΦΟΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ OVER 2,15

163 21.00 ΚΡΕΤΕΪΓ – ΟΡΛΕΑΝ G/G 1,73

178 01.15 ΟΕΣΤΕ – ΑΒΑΪ 2-3 GOAL 1,88

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.