Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > «Αφεντικό» στην πόλη η Μπαστιά

«Αφεντικό» στην πόλη η Μπαστιά

Με το… ζόρι δυάδα θα επιλέξουμε από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. «Φτωχό» το πρόγραμμα, κάτι που φαίνεται λογικό, καθώς ακολουθεί διακοπή στα πρωταθλήματα, λόγω των Εθνικών ομάδων.

Στη Σλοβακία, η περσινή πρωταθλήτρια Σλόβαν Μπρατισλάβας ψάχνει αντίδραση. Την περασμένη εβδομάδα αποκλείστηκε άνευ αγώνα από την Κλάκσβικ για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο λόγος είναι πως πολλοί ποδοσφαιριστές ταλαιπωρήθηκαν από τον ιό, καθώς μετά από τεστ, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Εντός συνόρων έχει ξεκινήσει με 2 νίκες σε 3 αγωνιστικές και στην έδρα της απογοητευτικής Τρέντσιν, που παραμένει χωρίς νίκη, διαθέτει την ποιότητα για να περάσει νικηφόρα. Παίζουμε το «διπλό». 

Ανάλογα θα πράξουμε και στο τοπικό ντέρμπι του Μπαστιά, ανάμεσα στην Μποργκό και την ομώνυμη ομάδα. Το ματς αυτό «κλείνει» το πρόγραμμα της αγωνιστικής στη Γ’ κατηγορία της Γαλλίας. Η γηπεδούχος «σώθηκε» στις λεπτομέρειες πέρσι, καθώς τερμάτισε έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Φέτος υποβιβάστηκε η φιλοξενούμενη, που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, «φιλοδώρησε» με 5 γκολ τον Ερυθρό Αστέρα. «Πετάει φωτιές» στην επίθεση της και μπορεί να πάρει τη νίκη, αρκεί να εμφανιστεί σοβαρή.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

291 20.00 ΤΡΕΝΤΣΙΝ – ΣΛ. ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ 2 1,72

591 21.45 ΜΠΑΣΤΙΑ ΜΠΟΡΓΚΟ – ΜΠΑΣΤΙΑ 2 2,55

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.