Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Απουσίες η Σαπεκοένσε

Απουσίες η Σαπεκοένσε

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές σε Β’ Βραζιλίας και Γ’ Γαλλίας κυριαρχούν στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Δράση και σε Κίνα, Α’ Φινλανδίας, Περού, Αμερική.

Στη Φινλανδία, η Χόνκα υποδέχεται την Χέλσινγκφορς. Η γηπεδούχος παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία, μετά το πέρας 11 αγωνιστικών (απολογισμός 4-7-0). Ωστόσο, έχει να διαχειριστεί την «βαριά» ήττα και τον αποκλεισμό από την Ααρχους με 5-2 για τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η φιλοξενούμενη προέρχεται από 3 διαδοχικές ήττες, ενώ πριν από αυτές, «έτρεχε» αήττητο σερί 5 αγώνων. Θα ρισκάρουμε στα πολλά τέρματα. 

Στη Β’ Βραζιλίας, η Σαπεκοένσε αντιμετωπίζει την Ζουβεντούδε. Υπό κανονικές συνθήκες, η γηπεδούχος ήταν το φαβορί. Ομως αντιμετωπίζει πάρα πολλές απουσίες (διψήφιος ο αριθμός), με αποκορύφωμα το βασικό επιθετικό δίδυμο των Παουλίνιο και Ραμόν, αμφότεροι είναι τιμωρημένοι! «Επικίνδυνη» η φιλοξενούμενη, έχει την ευκαιρία να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. 

Δύσκολη αρχή στην Β’ κατηγορία της Βραζιλίας για τη νεοφώτιστη Κονφιάνσα. Η γηπεδούχος παραμένει χωρίς νίκη (0-3-2), με συνέπεια να βρίσκεται «κολλημένη» στη ζώνη του υποβιβασμού. Φιλοξενεί την φορμαρισμένη Βιτόρια Μπαΐα, η οποία παραμένει αήττητη (2-4-0) και πλησιάζει την τετράδα της ανόδου. Διαθέτει την ποιότητα για να περάσει νικηφόρα. Παίζουμε το «διπλό».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

603 18.30 ΧΟΝΚΑ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ OVER 1,93

620 02.30 ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ Χ2 (Δ.Ε.) 1,88

622 03.30 ΚΟΝΦΙΑΝΣΑ – ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠ. 2 2,25

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.