Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > «2-3 γκολ» στη Λιουμπλιάνα

«2-3 γκολ» στη Λιουμπλιάνα

Οι αγώνες για την πρεμιέρα των ομίλων της Λίγκας Εθνών δεσπόζει από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Under 21, Γ’ Γαλλίας, Βραζιλία και Μεξικό κατά σειρά από το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Στη Γ’ κατηγορία της Γαλλίας, η Ορλεάν υποδέχεται την Μπαστιά Μποργκό. Η γηπεδούχος που πέρσι υποβιβάστηκε, έχει καταγράψει δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές με το ίδιο σκορ (1-0). Εχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπαστιά Μποργκό και να «σπάσει το ρόδι». Παίζουμε τον «άσο».

Περνάμε στη Λίγκα Εθνών. Πρώτη «στάση» στο ζευγάρι της Βουλγαρίας με την Ιρλανδία. Κάθε πέρσι και καλύτερα για τους γηπεδούχους, που όσο περνούν τα χρόνια, τόσο πέφτει και η ποιότητα στο ρόστερ τους. Οι Βρετανοί είναι ομάδα που παίζουν «σκληρά» και θα τους δώσουμε μικρό προβάδισμα νίκης. Καταλήγουμε στο «διπλό», με ενδεχόμενη κάλυψη σε περίπτωση ισοπαλίας. 

Ισορροπημένο παιχνίδι το Ουκρανία – Ελβετία. Οι γηπεδούχοι έχουν προκριθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, καθώς κατέλαβαν την 1η θέση στον προκριματικό όμιλο, προσπερνόντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία! Η Ελβετία έχει «κλειδώσει» και αυτή τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Euro. Ρισκάρουμε στην ισοπαλία. 

Στη Λιουμπλιάνα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της η Εθνική μας ομάδα απέναντι στη Σλοβενία. Αφησε θετική εικόνα στην τελική ευθεία των προκριματικών του Euro, καθώς αν και αποκλείστηκε από την τελική φάση, «έκλεισε» με 3 συνεχόμενες νίκες. Οι γηπεδούχοι δεν αποτελούν «φόβητρο», ειδικά από την στιγμή που έχει τεθεί εκτός ο ηγέτης Ιλιτσιτς. Επιλέγουμε τα «2-3 γκολ».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

686 21.00 ΟΡΛΕΑΝ – ΜΠΑΣΤΙΑ ΜΠΟΡΓΚΟ 1 2,20

688 21.45 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ 2 DNB 1,75

692 21.45 ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ Χ 3,05

694 21.45 ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 2-3 GOAL 1,93

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.