Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Goal – Goal στην Τούμπα

Goal – Goal στην Τούμπα

Οι νοκ – άουτ αγώνες για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στη Β’ Ολλανδίας, η Αλμίρε Σίτι παραμένει αήττητη στις δύο πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος και προβάλλει ως ακλόνητο φαβορί απέναντι στην Ος, η οποία δεν έχει βαθμό, με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Ποντάρουμε στο Goal – Goal. 

Στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπενφίκα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει την υπέρβαση, δεδομένου πως μετά την πρόκριση επί της Μπεσίκτας, έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Πορτογάλοι ενισχύθηκαν σημαντικά στο μεταγραφικό «παζάρι», απέκτησαν μεταξύ άλλων τους Βερτόνγκεν, Εβερτον, Πεντρίνιο, Νούνιες. Στην τεχνική ηγεσία επέστρεψε ο Ζόρζε Ζέσους, μετά την αποτυχημένη περσινή σεζόν. Η ελληνική ομάδα θα το παλέψει. Λογική επιλογή αποτελεί το Goal – Goal. 

Στο Βέλγιο, η Γάνδη αντιμετωπίζει την Ραπίντ Βιέννης. Οι γηπεδούχοι απογοητεύουν στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπου ξεκίνησαν με απολογισμό 1-0-5! Οι Αυστριακοί έχουν σε εξαιρετική κατάσταση τον Ελληνα επιθετικό Φούντα και δείχνουν ικανοί να κάνουν τη «ζημιά». Πρόκειται για δύο ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και με ένα γρήγορο γκολ το σκορ θα «ανοίξει». 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

613 19.45 ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ – ΟΣ G/G 1,53

630 21.00 ΠΑΟΚ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ G/G 1,77

534 21.30 ΓΑΝΔΗ – ΡΑΠΙΝΤ Β. OVER 1,70

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.