Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά > Η ΑΕΚ αποφάσισε να προχωρήσει για Σάκχοφ

Η ΑΕΚ αποφάσισε να προχωρήσει για Σάκχοφ

Η Ένωση πήρε την απόφαση να προχωρήσει το θέμα του 29χρονου Ουκρανού μέσου, ωστόσο θα χρειαστεί να παραχωρήσει παίκτη που δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο στο ρόστερ.

Η περίπτωση του Εβγέν Σάκχοφ προτάθηκε στην ΑΕΚ, οι άνθρωποι της οποίας την εξέτασαν και αποφάσισαν να προχωρήσουν την υπόθεση του 29χρονου χαφ.

Ο Σάκχοφ δεσμεύεται με ακόμα ένα χρόνο συμβολαίου στη Λέτσε και στην ΑΕΚ περιμένουν να λύσει το συμβόλαιό του για να μπορέσει να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη κίνηση.

Κυρίως όμως το θέμα που υπάρχει έχει να κάνει με την παραχώρηση παίκτη από το ρόστερ που δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο. Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει ανοικτή θέση και για να ολοκληρωθεί η κίνηση του Σάκχοφ και θα χρειαστεί να… αδειάσει μια θέση από το ρόστερ με παίκτη που δεν είναι κοινοτικός.

Ο Σάκχοφ το περσινό καλοκαίρι αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος και υπέγραψε στη Λέτσε, με την οποία τη σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε 24 συμμετοχές με έκα γκολ και τρεις ασίστ.

Εκτός του Σάκχοφ υπάρχει πάντως και άλλη περίπτωση ψηλά στη λίστα για τον χώρο του κέντρου για την περίπτωση που δεν προχωρήσει του Ουκρανού μέσου.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.