Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > «Γολγοθάς» για Τότεναμ

«Γολγοθάς» για Τότεναμ

Οι αγώνες ρεβάνς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Λιγκ Καπ και Λιγκ Τρόφι στην Αγγλία, εμβόλιμη αγωνιστική στη Β’ Βραζιλίας.

Στη Β’ Ολλανδίας, η ΦΚ Αϊντχόφεν αντιμετωπίζει τη Ρόντα. Η γηπεδούχος «μετρά» 3 Over και G/G σε 4 αγωνιστικές. Η φιλοξενούμενη έχει καταγράψει 4 Over 3,5 σε ισάριθμα παιχνίδια. Λογική επιλογή αποτελεί το Over και το Goal – Goal. 

Στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, δεσπόζει το τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου, ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι. «Βαρύ» πρόγραμμα για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, που την Πέμπτη παίζει με τη Μακάμπι Χάιφα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και την Κυριακή στο «Ολντ Τράφορντ» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα! Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως με τους «μπλε» θα «κατεβάσει» αλλαγές». Ευκαιρία για την Τσέλσι, χαμηλά το «διπλό», ρίσκο με το «2 ημίχρονο». 

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός βρίσκεται με το 1,5 πόδι στους ομίλους, μετά τη νίκη με 2-0 στο Φάληρο επί της Ομόνοιας. Οι Κύπριοι καλούνται να πάρουν ρίσκα, αν θέλουν να εξαντλήσουν τις ελάχιστες είναι η αλήθεια πιθανότητες για να κάνουν την ολική ανατροπή. «Καλοπληρωμένο» το Goal – Goal. 

Τέλος, στη Β’ Πορτογαλίας, η Ακαδέμικα υποδέχεται τη Φεϊρένσε. Ομάδα του Under η γηπεδούχος, «0-1 γκολ» έληξαν και τα δύο φετινά της παιχνίδια στο πρωτάθλημα. «Ροπή» προς τα Over έχει η φιλοξενούμενη, με 2/2 ξεκίνησε στο φετινό μαραθώνιο. «Τριπλή» το ματς, ρισκάρουμε στα «2-3 γκολ». 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

612 19.45 ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΡΟΝΤΑ OVER & G/G 1,65

630 21.45 ΤΟΤΕΝΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ 2 ΗΜ. 2,30

675 22.00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G 1,77

677 22.00 ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ – ΦΕΪΡΕΝΣΕ 2-3 GOAL 1,91

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.