Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Με Ιντερ και Ουντινέζε

Με Ιντερ και Ουντινέζε

Οι αγώνες για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Εμβόλιμη αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, εξ αναβολής ματς της πρεμιέρας στο Καμπιονάτο.

Η Ιντερ χρειάστηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της Φιορεντίνα με 4-3 εντός έδρας το περασμένο Σάββατο! Οι «νερατζούρι» δοκιμάζονται στην έδρα της νεοφώτιστης Μπενεβέντο και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες σε τέτοιου είδους παιχνίδια, αν θέλουν να «κοντράρουν» με αξιώσει την Γιουβέντους στην «μάχη» του τίτλου. Χαμηλά προσφέρεται το «διπλό», το συνδυάζουμε με πολλά τέρματα. 

Μένουμε στο Καμπιονάτο. Η Ουντινέζε ψάχνει αντίδραση μετά την εκτός έδρας ήττα την περασμένη Κυριακή από την Βερόνα (1-0). Στάθηκε άτυχη, θα μπορούσε (τουλάχιστον) τον βαθμό της ισοπαλίας. Υποδέχεται τη νεοφώτιστη Σπέτσια και έχει το προβάδισμα. Ο «άσος» με τουλάχιστον δύο γκολ στο παιχνίδι πληρώνει 2,00.

Στη Β’ Γαλλίας, η Αζαξιό υποδέχεται την Δουνκέρνη. Κρίσιμο παιχνίδι για τη γηπεδούχο, που βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Εχει «μαζέψει» μόλις 1 βαθμό σε 4 αγωνιστικές και το ματς είναι «τελικός», έστω και αν είναι ακόμα νωρίς μέσα στη σεζόν. Η φιλοξενούμενη προέρχεται από την πρώτη της ήττα. Πάμε με το κίνητρο επιβιώσης. 

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Εϊμπάρ φιλοξενεί την Ελτσε. Οι Βάσκοι ψάχνουν αντίδραση μετά την ήττα στο τοπικό ντέρμπι με την Μπιλμπάο. Αμφότερες δεν έχουν νίκη, με τη διαφορά πως η γηπεδούχος έχει δώσει 3 ματς (0-1-2), ενώ η φιλοξενούμενη μόλις ένα. Στηρίζουμε τη γηπεδούχο. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

735 19.00 ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ – ΙΝΤΕΡ 2 & OVER 1,80

736 19.00 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΣΠΕΤΣΙΑ 1 & OVER 1,5 2,00

852 20.00 ΑΖΑΞΙΟ – ΔΟΥΝΚΕΡΝΗ 1 2,02

780 22.30 ΕΪΜΠΑΡ – ΕΛΤΣΕ 1 1,70

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.