Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > «Ανοίγει» το σκορ στο Γκντανσκ

«Ανοίγει» το σκορ στο Γκντανσκ

Οι αγώνες για την 3η αγωνιστική των ομίλων της Λίγκας Εθνών κυριαρχούν στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Παιχνίδια από διάφορα πρωταθλήματα συμπληρώνουν το «παζλ».

Στη Λίγκα Εθνών, η Νορβηγία αντιμετωπίζει τη Ρουμανία. Οι δύο ομάδες προέρχονται από κρίσιμα παιχνίδια την περασμένη Πέμπτη για τα πλέι οφ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αναμένεται «ανοιχτό» παιχνίδι και μπορούν να σκοράρουν και οι δύο. 

«Τιτανομαχία» στο Παρίσι. Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία. Το ματς είναι ντέρμπι, ωστόσο θεωρούμε πως οι «τρικολόρ» θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι και ρισκάρουμε στον «1» του πρώτου ημιχρόνου. 

Στο Πολωνία – Ιταλία, ποντάρουμε στα πολλά γκολ. Η γηπεδούχος στηρίζεται στον σούπερ σταρ Λεβαντόφσκι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν αλλάξει τον τρόπο που αγωνίζονται και παίζουν πιο επιθετικά. 

Τελευταία «στάση» στη Γλασκώβη. Η Σκωτία στηρίζεται παραδοσιακά εντός έδρας. Αντιμετωπίζει την Σλοβακία, η οποία έχει «πέσει» πολλά επίπεδα τα τελευταία χρόνια. Πάμε με την έδρα. 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ 1

384 21.45 ΠΟΛΩΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ OVER 1,93

372 19.00 ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ G/G 1,75

ΔΥΑΔΑ 2

379 21.45 ΓΑΛΛΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1 ΗΜ. 2,62

387 21.45 ΣΚΩΤΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ 1 2,00

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.