Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Βροχή από γκολ σε τρία μέτωπα

Βροχή από γκολ σε τρία μέτωπα

Από τα πιο… φτωχά κουπόνια του φθινοπώρου είναι το αποψινό. Οι Εθνικές ανδρών… ζεσταίνουν τις μηχανές τους για την τέταρτη αγωνιστική της λίγκας Εθνών, ενώ υπάρχουν και αναβολές στα παιχνίδια της Γ’ Γαλλίας και της Β΄Ισπανίας. Περιοριζόμαστε, λοιπόν σε τριάδα από μικρές κατηγορίες και μία αναμέτρηση Under 21.

Αμφίρροπη είναι η αναμέτρηση της Εσκιλστούνα με την Εργκριτε στη Β’ Σουηδίας. Η γηπεδούχος είναι στην επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια βρίσκεται σε τροχιά ανόδου. Η φιλοξενούμενη έχει ρίξει ρυθμό, καθώς μετρά δύο διαδοχικές ήττες και μάλιστα μέσα στο γήπεδό της. Θεωρητικά ο «άσος» έχει τον πρώτο λόγο, όμως κάποια στιγμή η φιλοξενούμενη θα αντιδράσει. Τα γκολ εκατέρωθεν αποτελούν μία πιο… ασφαλή επιλογή και θα τα ποντάρουμε σε απόδοση 1,62.

Πάμε Γαλλία και συγκεκριμένα στο Στρασβούργο, όπου η Εθνική κάτω των 21 ετών των «τρικολόρ» υποδέχεται την αντίστοιχη της Σλοβακίας. Η γηπεδούχος βρίσκεται στο κυνήγι της πρωτιάς, όπου βρίσκεται η Ελβετία. Σε περίπτωση που επικρατήσει, πιάνει κορυφή και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο μεταξύ τους ματς στις 16 Νοεμβρίου επί γαλλικού εδάφους. Αντίθετα, οι Σλοβάκοι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι. Η ποιότητα ξεχειλίζει στους παίκτες του Σιλβέν Ριπόλ, με τους Γκουιρί (Λυών) και Ικονέ (Λιλ) να ξεχωρίζουν. Θεωρούμε πως είναι πολύ πιθανή η επανάληψη του σκηνικού στο πρώτο ματς, όταν οι Γάλλοι πέτυχαν 5 γκολ στη Σλοβακία. Πάμε στο Over 3,5 στο 1,68. 

Κλείνουμε με μία… ζαριά από τη Γ’ Ιταλίας και τον πρώτο όμιλο. Η Αλεσάντρια φιλοξενεί τη Νοβάρα. Η… οικοδέσποινα είναι ξεκάθαρα ομάδα, που σκοράρει με ευκολία, αλλά η άμυνά της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Η φιλοξενούμενη από την πλευρά της μετρά δύο σερί νίκες με 5 γκολ στο ενεργητικό της. Βρίσκουμε εξαιρετικά πιθανό το σκοράρισμα και από τις δύο πλευρές σε απόδοση 1.82.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ 

423 20.00 ΕΣΚΙΛΣΤΟΥΝΑ – ΕΡΓΚΡΙΤΕ G/G 1,62

428 22.00 ΓΑΛΛΙΑ (U 21) – ΣΛΟΒΑΚΙΑ (U 21) ΟV 3,5 1,68

430 22.00 ΑΛΕΣΑΝΤΡΙΑ – ΝΟΒΑΡΑ G/G 1.82

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.