Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Προβάδισμα η Λιλ, Goal – Goal στην Ανδαλουσία

Προβάδισμα η Λιλ, Goal – Goal στην Ανδαλουσία

Σαφώς πιο μικρός ο όγκος των αγώνων της Κυριακής σε σχέση με το Σάββατο, ωστόσο και πάλι υπάρχουν πολλές αξιόλογες επιλογές.

Στη Σούπερ Λίγκα, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν πολλές και σοβαρές απουσίες ενόψει του αγώνα με το «τριφύλλι», το οποίο προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, κατά την διάρκεια της διακοπής. Περιμένουμε ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, Μπέτις και Σοσιεδάδ είναι δύο από τις πιο επιθετικές ομάδες της κατηγορίας. Βέβαια, η διακοπή αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά τον ρυθμό της αναμέτρησης, οπότε τα «2-3 γκολ» αποτελούν λογική επιλογή. 

Στο Σαμπιονά, η Λιλ παραμένει αήττητη σε 6 αγωνιστικές (απολογισμός 4-2-0) και ισοαβθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τη Ρεν. Υποδέχεται την επίσης αήττητη Λανς, η οποία όμως είναι νεοφώτιστη και αντιμετωπίζει πολλές απουσίες. Ποντάρουμε στον «1 ημίχρονο». 

Τέλος, στη Β’ Ισπανίας, θα δώσουμε προβάδισμα στην Σπόρτινγκ Χιχόν απέναντι στην Τενερίφη. Η γηπεδούχος ξεκίνησε με 4 νίκες σε 5 αγωνιστικές το πρωτάθλημα, την στιγμή που η φιλοξενούμενη έχει υποστεί 3 ήττες στα 4 τελευταία παιχνίδια. 

ΔΥΑΔΑ

372 16.00 ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Χ ΗΜ. 1,95

495 22.00 ΜΠΕΤΙΣ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2-3 G 1,95

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

494 22.00 ΛΙΛ – ΛΑΝΣ 1 ΗΜ. 2,15

496 22.00 ΣΠ. ΧΙΧΟΝ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ 1 2,15

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.