Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Με τα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Με τα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ολοκληρώνεται απόψε η πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αγώνες από πολλά πρωταθλήματα περιλαμβάνει το υπόλοιπο μενού.

Στον 2ο όμιλο, η Ρεάλ υποδέχεται την Σαχτάρ στη Μαδρίτη. Η πολυνίκης του θεσμού (13 τρόπαια) θα στερηθεί τον αργηγό Σέρχιο Ράμος, λίγες ημέρες πριν το Classico με την Μπαρτσελόνα. Οι Ουκρανοί διαθέτουν ποιότητα στην επίθεση και παρά τα πρόσφατα προβλήματα κορωνοϊού που είχαν, μπορούν να σκοράρουν στην πρωτεύουσα της Μαδρίτης. 

Στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, η Στόουκ φιλοξενεί την Μπάρνσλεϊ. Η γηπεδούχος προέρχεται από αήττητο σερί 3 αγωνιστικών (2-1-0) και έχει βάλει «πλώρη» για να τα πλέι οφ ανόδου. Η φιλοξενούμενη παραμένει χωρίς νίκη (0-2-3) και μοιραία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Πάμε με την έδρα. 

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Β’ Σουηδίας. Η Εστερ «μετρά» 9 νίκες σε 11 αγωνιστικές (απολογισμός 9-1-1) και έχει φτάσει στην 3η θέση της κατάταξης (ισόβαθμη με την Γιόνσεπινγκ), που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου. Εχοντας μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, έχει την «υποχρέωση» να επικρατεί της προτελευταίας Ουμέα, η οποία θα πρέπει να καλύψει διαφορά 7 βαθμών, για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. «Ασος» με Over 1,5.

Στο Αμστερνταμ, έχουμε την σπουδαία «μάχη» του Αγιαξ με τη Λίβερπουλ για τον 4ο όμιλο. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα στερηθεί τους «πολύτιμους» για την ανασταλτική της λειτουργία, Αλισον και Φαν Ντάικ. Οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά και περιμένουμε σκορ και θέαμα. 

Τέλος, στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μαρσέιγ στον 3ο όμιλο. Οι «ερυθρόλεκοι» με «όπλο» την έδρα τους θα ψάξουν τη νίκη, οι Μασσαλοί όμως δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Αποφεύγουμε το σημείο και επιλέγουμε τα «2-3 γκολ». 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

764 19.55 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ. – ΣΑΧΤΑΡ ΝΤ. G/G 1,70

777 21.45 ΣΤΟΟΥΚ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ 1 1,92

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

769 20.00 ΕΣΤΕΡ – ΟΥΜΕΑ 1 & OV 1,5 1,93

790 22.00 ΑΓΙΑΞ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 4-6 G 2,33

795 22.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ 2-3 G 2,02

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.